Ronnie Wood, de la The Rolling Stones, diagnosticat cu o formă rară și agresivă de cancer

De: Loredana Toma / 26.04.2021, 16:27
Ronnie Wood, de la The Rolling Stones, diagnosticat cu o formă rară și agresivă de cancer

Ronnie Wood, chitaristul legendarei trupe The Rolling Stones, a fost diagnosticat cu o formă rară și agresivă de cancer în timpul carantinei de anul trecut, însă a trecut cu bine și peste acest moment al vieții lui. Artistul a mai fost diagnosticat, în 2017, cu cancer la plămâni, o boală pe care a reușit să o învingă, și spune că acum tot ceea ce poate să facă este să-și mențină o atitudine pozitivă și să lase totul în mâinile unei puteri mai mari decât el.

“Am avut, până acum, două tipuri de cancer”, a precizat Ronnie, în vârstă de 73 de ani, pentru publicația The Sun. “Am avut cancer la plămâni, în 2017, iar, anul trecut, în timpul carantinei, mi s-a mai descoperit o formă de cancer cu celule mici peste care am reușit să trec, din fericire”, a adăugat el. Cancerul cu celule mici se dezvoltă, de obicei, în plămâni, dar poate să afecteze și prostata, pancreasul, bila sau nodulii limfatici.

Ronnie Wood: “Eu fac ce ține de mine. Restul este în mâinile unei forțe mai mari”

Vorbind deschis despre această experiență a vieții sale, artistul a mai precizat, printre altele, că faptul că a lucrat la tablourile soției sale Sally și a gemenilor lor care au vârsta de patru ani l-a ajutat mult să gândească pozitiv și să fie puternic.

În plus, Wood a menționat că este de părere că, fiind cumpătat timp de un deceniu, precum și conceptul existenței unei puteri mai mari decât el l-au ajutat foarte mult în această luptă recent încheiată.

“Când te lași pe mâinile unei puteri mai mari decât cea pe care o ai tu, se întâmplă ceva magic”, a mai spus muzicianul, amintind, totodată, de versurile unei rugăciuni care invocă liniștea de accepta lucrurile pe care nu le poți schimba. “Ce va fi va fi și nu are legătură cu mine. Tot ce pot eu să fac este să mă mențin sănătos și puternic, iar restul este în mâinile unei forțe mai mari. Accept ceea ce nu pot schimba. Puteam să mor după diagnosticul din 2017, când am avut o intervenție care a durat cinci ore, în timpul căreia mi-a fost extirpată partea afectată din plămân”, a mai spus el, potrivit NME.

În luna ianuarie, chitaristul s-a alăturat artiștilor Imelda May și Noel Gallagher pentru realizarea melodiei “Just One Kiss”.

CITEȘTE ȘI: În sfârşit, trupa The Rolling Stones lucrează la un nou album!

Keith Richards, de la Rolling Stones, are puteri paranormale

Keith Richards de la Rolling Stones vrea sa incerce orice drog nou

Foto: Profimedia Images