Rooney a fost parasit de logodnica

Apropo.ro / 27.07.2004, 10:50
Rooney a fost parasit de logodnica
Internaționalul englez Wayne Rooney a fost parasit de logodnica sa, Coleen McLoughlin, dupa ce aceasta a aflat ca fotbalistul a facut sex cu o prostituata, informeaza "The Sun". O sursa apropiata cuplului a dezvaluit ca Rooney a platit o prostituata cu 140 de lire sterline pentru o

Internaționalul englez Wayne Rooney a fost parasit de logodnica sa, Coleen McLoughlin, dupa ce aceasta a aflat ca fotbalistul a facut sex cu o prostituata, informeaza „The Sun”.

O sursa apropiata cuplului a dezvaluit ca Rooney a platit o prostituata cu 140 de lire sterline pentru o partida de sex.

Rooney și Coleen urmau sa se casatoreasca vara viitoare.

„Coleen era de-a dreptul furioasa. Țipa înlacrimata la el. Era atît de suparata încît l-a și plesnit. El a rugat-o sa nu plece și i-a promis sa acest lucru nu se va mai întîmpla niciodata. Însa ea nu a crezut o vorba. L-a acuzat de mai multe lucruri, iar acum cei doi se vor întoarce la casele parinților lor”, a spus sursa.

Înainte de incident, Rooney și logodnica sa, ambii în vîrsta de 18 ani, locuiau împreuna în reședința de 900.000 de lire sterline a fotbalistului.

Coleen le-ar fi spus prietenilor ca în nici un caz nu va mai putea sta lînga un barbat care a facut sex cu o prostituata.

Potrivit surselor, Rooney ar fi plîns îndelung din cauza desparțirii de iubita lui. În prezent cei doi nu își mai vorbesc.

Desparțirea s-a produs la numai cîteva zile dupa ce Rooney și Coleen s-au întors dintr-o vacanța de doua saptamîni în New York și Barbados.

Sursele au dezvaluit ca Rooney ar fi platit-o pentru servicii sexuale pe Charlotte Glover, dupa o noapte petrecuta cu prietenii sai în oraș, în decembrie 2002, la patru luni dupa ce relația dintre el și Collen devenise oficiala. Se pare ca Rooney s-ar fi retras cu Charlotte într-o toaleta, în vreme ce sora geamana a acesteia – de asemenea prostituata -  facea sex cu un prieten al fotbalistului, tot într-o toaleta.

„Nu mi-a venit sa cred ca platea pentru o partida de sex, în vreme ce afișa imaginea de baiat îndragostit de Coleen. Este un om cu doua fețe”, a spus Charlotte.

La cîteva zile dupa întîmplare, Rooney și prostituata s-au întîlnit din nou, însa aceasta i-a refuzat avansurile. Charlotte a fost invitata la o petrecere de un prieten al lui Rooney și, mai tîrziu, a fost de acord sa îl însoțeaca pe fotbalist în automobilul sau.

„I-am spus ca nu vreau sa fac sex cu el, dar tot a încercat. I-am zis «nu», pentru ca ma simțeam ușuratica dupa ceea ce s-a întîmplat data trecuta în acea toaleta oribila. Am fost trista pentru ca el știa ca sînt prostituata și asta era singurul fel în care el ma vedea, indiferent de cît de draguța aș fi fost. Cînd l-am respins mi-a oferit bani. M-am simțit umilita”, a spus Charlotte, care susține ca Rooney a înjurat-o cînd l-a respins.

Charlotte și sora sa lucreaza, în prezent, pentru o agenție de dame de companie din Liverpool, care închiriaza fete cu 140 de lire pe ora sau cu 500 de lire pe noapte.

Wayne Rooney nu este singurul fotbalist care a fost implicat în scandaluri sexuale.

Portarul englez David James a divorțat de soția sa Tanya, dupa 12 ani de casnicie, pentru a avea o relație cu Amanda Salmon, care l-a parasit luna trecuta.

Fundașul echipei Arsenal, Ashley Cole, a invitat fotomodelul Sammi Fugil acasa la un prieten al sau pentru a face sex în trei. Prietenul a refuzat, însa Cole nu a renunțat la o partida de sex cu Sammi.

Fundașul Jamie Carraghel și-a înșelat logodnica cu o stripteuza la o petrecere data pentru fotbaliștii echipei Liverpool, care s-a transformat într-o orgie.

Internaționalul englez Sol Campbell a dus un proces de paternitate cu fosta sa iubita Janet Tyler, negînd ca ar fi tatal copilului acesteia, pîna cînd testul ADN  a dovedit acest lucru.

Mijlocașul echipei Newcastle United, Kieron Dyer, împreuna cu alți fotabliști, a fost filmat în timp ce facea sex, în timpul unei vacanțe în Cipru, cu patru ani în urma.

Mijlocașul echipei Chelsea, Frank Lampard, se afla și el pe caseta video porno. Una dintre fete a spus: „Nu sînt altceva decît niște perverși”.

Internaționalul englez David Beckham a avut o aventura cu bisexuala Rebecca Loos, dupa mutarea fotbalistului la Madrid.

Atacantul echipei Manchester United, Alan Smith, a avut o relație cu o concurenta de la Big Brother.

Mediafax