Rooney vrea sa cîștige titlul cu Manchester United

Apropo.ro / 04.09.2004, 11:35
Rooney vrea sa cîștige titlul cu Manchester United
Atacantul Wayne Rooney a declarat ca dorește sa cîștige campionatul Angliei cu noua sa echipa, Manchester United, informeaza cotidianul "The Sun". "Fanii își vor pune mari speranțe în mine. Vreau sa intru în echipa și sa le arat ce pot și sa aduc din nou

Atacantul Wayne Rooney a declarat ca dorește sa cîștige campionatul Angliei cu noua sa echipa, Manchester United, informeaza cotidianul „The Sun”.

„Fanii își vor pune mari speranțe în mine. Vreau sa intru în echipa și sa le arat ce pot și sa aduc din nou titlul pe «Old Trafford». Sînt foarte fericit ca am devenit jucator la Manchester United”, a spus Rooney.

Atacantul englez, în vîrsta de 18 ani, a marturisit, de asemenea, ca s-a maturizat foarte mult în ultimele 12 luni. „M-am schimbat foarte mult ca persoana, atît pe teren, dar și în afara acestuia. Sînt mult mai matur decît acum un an”, a spus jucatorul englez.

Rooney a afirmat ca este mîndru sa evolueze alaturi de fostul coechipier de la naționala, mijlocașul Paul Scholes. „Este un jucator deosebit și daca vom reuși sa ne înțelegem în acest sezon, cred ca vom forma un cuplu de neoprit”, a spus Rooney.

Wayne Rooney a fost transferat la gruparea Manchester United de la Everton, pentru suma de aproximativ 37 de milioane de euro.

Mediafax