Rowan Atkinson, Sally Hawkins și Olivia Colman vor juca în „Wonka”. Filmările încep astăzi, la Londra

De: Nicoleta Lepădatu / 30.09.2021, 15:08
Rowan Atkinson, Sally Hawkins și Olivia Colman vor juca în

Rowan Atkinson, Sally Hawkins și Olivia Colman s-au alăturat lui Timothée Chalamet în distribuția „Wonka”, prequelul  Warner Bros. la „Charlie and the Chocolate Factory”. Paul King („Paddington”), este cel care semnează regia filmului.

Pe lângă Rowan Atkinson, King a ales în distribuție  o mulțime de veterani din „Paddington” sau „Paddington 2”, printre care Tom Davis, Simon Farnaby și Kobna Holdbrook-Smith. De asemenea, pe lista actorilor se mai află Mathew Baynton, Jim Carter și Rich Fulcher.

În conferința de presă în care studiourile au anunțat distribuția, a fost motivată și descrisă povestea ca fiind o explorare a „începuturilor vii și mitice ale tânărului inventator plin de imaginație, înainte ca acesta să devină renumitul Mozart al ciocolatei. În prequel acțiunea are loc înainte de evenimentele din cartea scrisă de Roald Dahl.

David Heyman, care a produs filmele „Paddington”, precum și pe cele cu Harry Potter, face echipă cu Luke Kelly, care a fost responsabil cu adaptarea filmului „The Witches”, a lui Dahl, precum și a viitoarei „Matilda”. Alexandra Derbyshire se află și ea printre producători.

Paul King a realizat scenariul împreună cu co-scenaristul „Paddington 2”,  Farnaby. Echipa îi include și pe Simon Rich, Simon Stephenson, Jeff Nathanson și Steven Levenson.

King lucrează, de asemenea, cu mai mulți membri ai echipelor din producțiile anterioare, inclusiv cu editorul Mark Everson și cu designerul de costume, câștigător de Oscar, Lindy Hemming. Seamus McGarvey („Atonement”) este directorul de fotografie, în timp ce Nathan Crowley („Dunkirk”) este designerul de producție.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Fabuloasa colecţie de maşini a lui Rowan Atkinson, celebrul Mr. Bean (FOTO)