Roxana Ciuhulescu, în prag de divorț

De: Mia Nicolescu / 19.04.2014, 13:04
Roxana Ciuhulescu, în prag de divorț
Roxana Ciuhulescu și Mihai Ivănescu formează un cuplu de mai bine de șapte ani, au împreună o fetiță, însă în căsnicia lor s-a abătut necazul.

În urmă cu cinci ani, mai exact în 2009, Roxana Ciuhulescu și afaceristul Mihai Ivănescu s-au aflat la un pas de divorț, însă au reușit să își salveze căsnicia în ultimul moment.

„Urma să mergem să semnăm actele la notar, dar am avut o discuție și nu am mai ajuns. Pe vremea aceea, soțul meu tocmai își schimbase locul de muncă. Avea mai multe responsabilități, program încărcat, stres maxim. Pleca dimineața devreme și venea acasă seara târziu, așa că nu mai avea timp de noi. M-a neglijat pe mine și pe Cleoptara, iar de aici au pornit tot felul de discuții. Slavă Domnului, ne-am dat seama că ne iubim și că vrem ca să luptăm pentru căsnicia noastră, așa că asta am făcut. Din fericire, am reușit să ne salvăm relația pe ultima sută de metri. Nimeni nu a știut că noi avem probleme, am păstrat doar pentru noi acest aspect”, a declarat fosta prezentatoare de la ProTV.

Roxana Ciuhulescu și Mihai Ivănescu

Cei doi soți și-au învățat lecția, așa că în prezent își fac timp să petreacă cât mai multe clipe de calitate împreună și sunt mult mai atenți unul cu nevoile celuilalt.

„Avem momente pe care ni le dedicăm doar nouă. Ne place să ne surprindem și ne cumpărăm tot felul de cadouri simbolice. Mihai îmi aduce în fiecare săptămână flori. Este minunat”, a mai declarat Roxana Ciuhulescu pentru Cancan.ro.