Roxana Ciuhulescu părăseşte postul PRO TV: „A fost cea mai grea decizie a vieţii mele”

De: Nicoleta Nicolae / 19.08.2013, 16:00
Roxana Ciuhulescu părăseşte postul PRO TV:
După 13 ani petrecuţi la PRO TV, prezentatoarea a decis că e momentul să meargă pe alt drum. Deşi nu va mai prezenta emisiunea ProMotor, Roxana se va implica în mai multe proiecte care au legătură cu domeniul auto.

a:1:{i:1;a:1:{s:11:”datacontent”;s:3358:”


„Nici nu-mi vine să cred că au trecut 13 ani de când lucrez în familia ProTv. În toamna lui 2000 faceam cunostinta pentru prima data cu „sticla”, atunci cand am participat la casting-ul pentru emisiunea ProMotor. Ei bine, a sosit momentul sa-mi iau ramas bun de la ProTv, a fost poate cea mai dificila decizie a vietii mele si nu, n-am luat-o in urma unui impuls de moment , ci am cantarit-o 18 luni. Probabil ca se vor specula multe idei pe seama plecarii mele din cel mai mare trust media, insa ce pot sa va spun este ca niciodata n-am sa vorbesc de rau acest trust, ba din contra, am numai cuvinte de lauda la adresa lui.

Probabil ca multi se vor intreba ce urmeaza sa fac mai departe, nu? In momentul de fata am 2 proiecte personale, ambele avind legatura cu lumea auto. Unul din ele se numeste Guidare Pilotare, scoala de pilotaj si conducere defensiva pe care am adus-o in Romania impreuna cu 2 prieteni (www.guidarepilotare.ro) iar celalalt este Scoala de soferi Teo (www.vreaupermis.ro), pentru care eu sint imagine si care impreuna cu Marius Teodorescu (proprietarul ei), o vom ajuta sa ramana nr. 1 in Romania.

Deocamdata nu mi-am propus sa ma reintorc in tv, cel putin nu acum, insa este foarte posibil ca in viitorul apropiat sa semnez si cu o televiziune, neexcluzind si reintoarcerea mea in ProTv.
Sa va mai spun ceva? De la 18 ani muncesc insa este pentru prima data cand sint propriul meu sef si este…..al naibii de bine!” a scris Roxana Ciuhulescu pe blogul personal.

„;}}