Roxana Ciuhulescu pleacă de la PROTV

Apropo.ro / 20.08.2013, 11:30
Roxana Ciuhulescu pleacă de la PROTV
După 13 ani petrecuți la PROTV, prezentatoarea a decis că e momentul să meargă pe alt drum.

Roxana Ciuhulescu a decis să nu mai prezinte emisiunea auto de la ProTv, dar se va implica în mai multe proiecte ce au legătură cu domeniul auto.

Nici nu-mi vine să cred că au trecut 13 ani de când lucrez în familia ProTv. În toamna lui 2000 făceam cunoștință pentru prima dată cu „sticla”, atunci când am participat la casting-ul pentru emisiunea ProMotor. Ei bine, a sosit momentul să-mi iau rămas bun de la ProTv, a fost poate cea mai dificilă decizie a vieții mele și nu, n-am luat-o în urma unui impuls de moment , ci am cântărit-o 18 luni. Probabil că se vor specula multe idei pe seama plecării mele din cel mai mare trust media, însă ce pot să vă spun este că niciodată n-am să vorbesc de rău acest trust, ba din contră, am numai cuvinte de laudă la adresa lui„, spune Roxana.

Roxana Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu este și actriță de teatru

Probabil că mulți se vor întreba ce urmează să fac mai departe, nu? În momentul de față am 2 proiecte personale, ambele având legătura cu lumea auto. Unul din ele se numește Guidare Pilotare, scoala de pilotaj și conducere defensivă pe care am adus-o în România împreună cu 2 prieteni (www.guidarepilotare.ro) iar celălalt este Școala de șoferi Teo (www.vreaupermis.ro), pentru care eu sunt imagine și care împreună cu Marius Teodorescu (proprietarul ei), o vom ajuta să rămână nr. 1 în România”, mai spune fosta prezentatoare.

Deocamdată nu mi-am propus să mă reîntorc în tv, cel puțin nu acum, însă este foarte posibil ca în viitorul apropiat să semnez și cu o televiziune, neexcluzând și reîntoarcerea mea în ProTv. Să vă mai spun ceva? De la 18 ani muncesc, însă este pentru prima dată când sunt propriul meu șef și este…..al naibii de bine!” a scris Roxana Ciuhulescu pe blogul personal.