Roxana Ciuhulescu pleacă în luna de miere în Insulele Seychelles

Apropo.ro / 28.09.2007, 16:40
Roxana Ciuhulescu pleacă în luna de miere în Insulele Seychelles
După o nuntă aşa cum au visat, Roxana Ciuhulescu şi soţul ei, Mihai Ivănescu, se pregătesc să plece în luna de miere în exoticele Insule Seychelles. Chiar dacă Roxana este faimoasă pentru escapadele ei extreme, de data aceasta va sta deoparte de la orice îi poate pune în pericol sarcina: “Ce vom face acolo? Păi, ne vom odihni, ne vom face planuri pentru viitor şi ne vom bucura ca doi îndrăgostiţi de tot ceea ce ne va fi oferit acolo. Pentru că sînt însărcinată, nu am să mă pot bucura de sporturi nautice, de scufundări şi alte nebunii, dar măcar îl pot încuraja pe Mihai să facă toate astea”, spune cu puţin regret vedeta ProMotor.

Pe lîngă DJ Tigaie, atmosfera de la petre¬cere a fost întreţinută de Proconsul, mai ales că mirii sînt foarte buni prieteni cu ei, iar lăutarii preferaţi ai lui Mihai, Tică & Fane, au continuat cheful care s-a încheiat la ora 7 dimineaţa

Pentru că sînt mare pasionată de elicoptere şi era o zi atît de importantă pentru mine, am ales să merg la Mănăstirea Căldăruşani cu elicopterul. La dus, am fost însoţită doar de naşii noştri (Elena şi Dănuţ Mihai), dar la întoarcere am venit în formula completă”, spune vedeta PRO TV.

Chiar dacă invitaţii spun că au participat la o nuntă ca în poveşti, Roxana povesteşte că scopul lor a fost altul: "Nu ne-am dorit o nuntă ca-n poveşti, ci o nuntă la care toată lumea să se simtă bine, cu muzică bună, mîncare excelentă şi o locaţie frumoasă. Şi micii invitaţi au avut parte de o petrecere cu clovni, baloane şi mîncare specială pentru ei, astfel ca părinţii lor să se relaxeze. Locaţia am rezervat-o din luna februarie, iar de restul detaliilor ne-am ocupat cu două luni înainte de nuntă. Deşi am fi putut să ne cumpărăm hainele de nuntă de la magazine extravagante din străinătate, amîndoi am ales să ni le facem la creatori autohtoni. Rochia mea de mireasă a fost creaţia uneia dintre cele mai bune prietene, Wilhelmina Artz, iar pantofii au fost creaţi de Mihai Albu. Costumul lui Mihai a purtat semnătura Alexandru Ciucu, un creator extrem de priceput”, povesteşte Roxana.

Petrecerea a început, aşa cum spune tradiţia, cu valsul mirilor, pe care Roxana şi Mihai l-au executat după sfaturile coregrafului Mirel Roman, instructorul Laurei Cosoi şi al lui Bogdan Boanţă la “Dansez pentru tine”. Nuntă fără răpit de mireasă nu există, Roxana avînd oferte de la mai mulţi “hoţi”: “Raluca Arvat, Ioana Cosma, Maria Cernat, Cora şi Amira au fost «hoaţele» de mireasă. Pentru a mă înapoia, fetele au negociat cu mirele şi naşul 10 sticle de şampanie şi 10 băieţi care să danseze pentru ele. Pînă la urmă, oferta a rămas la jumătate”, povesteşte amuzată Roxana. Printre invitaţi s-au aflat Dana Rogoz, Raluca Arvat, Cabral, Andi Moisescu şi Olivia Steer, Vadim Vîjeu, Mihaela Tatu.