Roxana Ciuhulescu – Proaspăta mămică s-a reîntors la caii-putere de la ProMotor

Apropo.ro / 28.04.2008, 00:00
Roxana Ciuhulescu - Proaspăta mămică s-a reîntors la caii-putere de la ProMotor
Roxana a devenit mamă pe 14 februarie şi intenţiona să se întoarcă la emisiunea pe care o prezintă de aproape opt ani în mai. Însă a revenit în formă maximă mai devreme, aşa că şi-a delectat telespectatorii PRO TV cu bijuterii pe patru roţi încă din 19 aprilie. Iar acum crede că îmbină cu uşurinţă cariera cu viaţa de familie.
– La prima ediţie ProMotor, ai filmat în Spania. De cîte ori ai sunat acasă să vezi ce face fetiţa ta?
A fost prima dată cînd am plecat de lîngă bebe şi două zile au însemnat cît două luni! Am sunat de cel puţin trei ori pe zi acasă să văd ce face fetiţa mea şi de mai multe ori am urmărit materialele video cu ea înregistrate pe telefonul mobil.
– Cum vrei să o prezinţi pe fetiţă publicului?
Pe Ana am prezentat-o publicului din primele ei clipe de viaţă şi, ori de cîte ori o să am ocazia, o să filmez cu ea sau o să apar în presa scrisă. Sper că va urma şi ea o carieră în televiziune, chiar de foarte mică. Am s-o înscriu la cele mai bune agenţii de impresariat şi, poate, într-o zi, va deveni o actriţă mare sau o cunoscută prezentatoare TV. Depinde însă ce îşi va dori şi ea. Deocamdată, aştept să mai crească…
– De la ce vîrstă a început micuţa să se plimbe cu maşina?
Din a treia zi de viaţă, am plimbat-o cu maşina şi îi place, din moment ce doarme tot timpul. Primul drum mai lung l-am făcut la Poiana Braşov.
“Mă topesc de dragul ei”
– Au trecut două luni de cînd s-a născut fetiţa. Cum a fost această perioadă?
Prinţesa mea s-a dezvoltat foarte frumos în aceste două luni. I-am dat toată dragostea şi atenţia noastră. A crescut 11 cm şi a luat în greutate 2,5 kg. Au fost două luni pe care le-am trăit cu intensitate, cu emoţii, ne-am adaptat în noua formulă, de trei persoane, şi descoperim împreună lucruri noi. Pe Ana o iau în braţe şi mă plimb cu ea peste tot. Este un copil cuminte şi sînt tare mîndră de ea.
– Cît stai cu Ana, ce îi povesteşti?
Îi vorbesc mult şi îi cînt, chiar dacă nu înţelege mare lucru. Aşa va începe să vorbească mai repede. Mă topesc de dragul ei cînd văd cum se uită atentă la mine cînd îi vorbesc. Avem şi cîteva jucării zgomotoase şi colorate cu care ne jucăm şi pe care ea le priveşte cu atenţie. Aştept cu drag perioadele în care va începe să meargă de-a buşilea sau să vorbească.
– Cum eşti ca mămică?
Nu ştiu ce înseamnă o mămică-model, dar eu mă văd o mamă bună pentru copilul meu. Îi ofer toată dragostea şi atenţia mea. Cred că acestea sînt lucrurile esenţiale pentru copii.
– Cum de ţi-ai revenit atît de repede?
Sînt o fire puternică şi energică şi îmi doream să-mi revin repede. Simţeam nevoia să revin la activităţile mele cotidiene, îmi era dor de slujbă şi de colegii mei, de maşini şi de zgomotele lor, de camerele de filmat, de elicoptere şi de sport. Acum, îmbin cu uşurinţă cariera cu viaţa de familie. Şi apropo de condiţie fizică, am un club aproape de casă, unde merg la gimnastică şi la înot, pentru că trebuie să revin cît mai repede la silueta de dinainte de naştere. Ca să nu mai zic că vine şi vara…
De opt ani, fidelă primei iubiri
 
– Soţul tău ce a spus cînd i-ai comunicat că te întorci mai devreme la serviciu?
Ştia că mă voi întoarce repede, dar nu atît de repede. A înţeles însă că am nevoie de activitate profesională şi m-a sprijinit în decizia mea.
– Mai e puţin şi se împlinesc opt ani de cînd prezinţi ProMotor. Cum a fost această perioadă?
În aceşti opt ani, am avut parte de bune şi rele, ca într-o căsnicie. Dar am rămas fidelă primei iubiri, PRO TV, şi sper să nu mă schimbe nimeni şi nimic.
 
– Ce te-a determinat să îţi faci o schimbare de look?
Pur şi simplu, simţeam nevoia de o schimbare, aşa că din blondă am devenit roşcată. Deocamdată!
ProMotor
sîmbătă, 11.15, PRO TV