Roxana Ciuhulescu, secrete de familie!

De: Nicoleta Nicolae / 10.07.2015, 11:05


Roxana Ciuhulescu, secrete de familie!
Că Roxana Ciuhulescu, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor vedea, din 24 iulie, la “Splash! vedete la apă”, este o fire sportivă şi că-i place adrenalina se ştie deja.

Prea puţini cunosc însă faptul că Roxana nu suportă ca familia ei să ia parte la evenimentele sportive la care aceasta participă.
“N-am suportat niciodată ca familia mea să ia parte la evenimentele mele sportive sau care presupun riscuri. O singură dată mama mi-a făcut o surpriză şi a venit să mă vadă la un raliu. Deşi o rugasem să nu facă asta, ea totuşi a venit. Înainte să termin competiţia, am intrat în parapet. Nu vreau să ştiu ce simte o mamă în momentele astea. Am motive întemeiate ca familia mea să nu asiste atunci când eu îmi pun pielea în saramură”, ne-a declarat Roxana.

De partea cealaltă, soţul ei, Mihai, nu a fost niciodată de acord cu activităţile Roxanei care presupun riscuri. “N-a fost de acord nici cu venirea mea la “Splash!”, însă de fiecare dată înţelege că nimic nu mă poate opri, dacă eu sunt hotărâtă să fac ceva şi, ca atare, cădem la o înţelegere, a mai spus ea, zâmbind.