Roxana Iliescu, despre poveştile de iubire din viaţa ei: „Ajunsesem o întreţinută”

Apropo.ro / 18.06.2018, 11:59
Roxana Iliescu, despre poveştile de iubire din viaţa ei:
Roxana Iliescu are o poveste impresionantă de viaţă, cu multe urcuşuri şi coborâşuri şi va vorbi despre ea astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida, la Antena 1.

Roxana a trecut prin mai multe relaţii eşuate, din care a avut mult de suferit. Despre prima ei dragoste spune că a început ca în poveşti. El era italian, a fost dragoste la prima vedere, era proaspăt divorţat, avea un copil cu probleme, ea era ziaristă. A mers în Italia şi spune că acolo din femeia puternică ce era devenise o întreţinută. El nu mai era la fel de tandru ca la început. S-au despărţit, deşi Roxana spune că încă se iubeau.

A urmat apoi o altă relaţie, tot cu un italian. Din păcate, acesta avea probleme cu alcoolul şi depresia. Deşi era însărcinată şi era în depresie, refuza să accepte asta şi nu mergea la un terapeut. Relaţia cu el a durat încă 4 ani, iar apoi s-au despărţit.

Pe actualul ei soţ, Roxana l-a cunoscut în urmă cu 20 de ani, acasă la Adrian Enache. El era căsătorit, în prag de divorţ. Se întâlneau des, glumeau, erau prieteni apropiaţi. Acum 6 ani ea trecea printr-o perioadã mai grea, iar el a ajutat-o să treacă peste.

S-au căsătorit în 2014 şi au o fetiţă împreună, pe Suria, în vârstă de aproape 3 ani. Paul mai are din cealaltă căsătorie o fiică de 20 de ani. Şi Roxana mai are din căsnicia anterioară două fetiţe: Teresa, de 14 ani şi Ana Vanesa, de 10 ani.

Despre obstacolele din viaţa ei, dar şi despre cum şi-a găsit liniştea, Roxana Iliescu povesteşte astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”.

Tot astăzi, Mirela Vaida îl va avea ca invitat pe muzicianul Cătălin Fundament, care va veni în platoul emisiunii alături de soţia sa şi de fetiţa lor de doar o lună.
Cătălin povesteşte că a cunsocut-o pe Mihaela pe Facebook. El susţine că s-a îndrăgostit de ea după ce i-a văzut poza de profil. Cum s-a înfiripat povestea lor de iubire şi cum e viaţa lor de când au devenit părinţi, Cătălin şi Mihaela dezvăluie astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1.