Roxana Ionescu – Acasă la Mickey Mouse

De: Cătălina Matei / 21.01.2008, 00:00
Roxana Ionescu - Acasă la Mickey Mouse
Din februarie, asistenta lui Dan Negru revine la Antena 1 cu un nou sezon din ”Vreau să fiu vedetă”, după ce a avut parte de o vacanţă de... poveste. Împreună cu soţul ei, Roxana a fost la reşedinţa europeană a lui Mickey Mouse şi s-a întors de la Disneyland cu un sac de jucării.

– Începe un nou sezon din ”Vreau să fiu vedetă”. Ai participat la preselecţii?
La începutul lunii februarie, lansăm un nou sezon care va aduce multe surprize: micuţii vor fi susţinuţi de către o vedetă din showbiz, care le va împărtăşi din cunoştinţele muzicale, şi vor fi apreciaţi de un juriu nou-nouţ. Părinţii care doresc să-şi înscrie copiii la concursul nostru sînt aşteptaţi să acceseze site-ul www.antena1.ro. Îmi place, de fiecare dată, să particip la prelesecţii pentru că doresc să-i cunosc pe noii concurenţi, îmi place să vorbesc cu ei şi încerc să le mai “preiau” din emoţii.

– Care a fost cea mai haioasă replică pe care ai primit-o de la pitici, în timpul emisiunii?
Anne, una dintre fetiţele cîrcotaşe din emisiunea noastră, mi-a spus într-o pauză de filmare să nu o deranjez pentru că este foarte ocupată să-şi “construiască” un frăţior, deoarece mama ei nu doreşte să-i îndeplinească această dorinţă.

– Cum a fost în vacanţă?
A fost de poveste! Împreună cu Laurenţiu, soţul meu, am vizitat Disneyland-ul de lîngă Paris, chiar în penultima zi a anului 2007. De mică visam să ajung “acasă” la Mickey Mouse şi uite că visul meu a devenit realitate! Am o adevărată pasiune pentru şoricelul nărăvaş. Noaptea dintre ani am petrecut-o într-un club celebru din capitala franceză, VIP Room, unde am dansat pînă dimineaţa, alături de prieteni.

– Ce personaj animat ţi-ar fi plăcut să fii?
Minnie Mouse, evident!

Cumpărături… cu sacul!

“În vacanţă, am cumpărat un sac de jucării şi accesorii pentru copiii prietenilor de la magazinele din Disneyland! Pentru Andrei, băieţelul prietenei mele, am cumpărat costumul celebrului pirat Jack Sparrow din filmul “Piraţii din Caraibe”. Apoi, am mai cumpărat căni, tricouri, pijamale, hăinuţe, brelocuri…”

– Ai acumulat multă experienţă la ”Tablou de nuntă”. Ai vrea să-ţi deschizi o firmă specializată?
Recunosc că îmi plac nunţile, reprezintă un eveniment în viaţa oricăruia dintre noi. Însă femeile trăiesc special acest eveniment, ziua nunţii reprezentînd momentul în care fiecare fată se simte în centrul atenţiei, pentru că este cea mai frumoasă din lume. Nimic nu este întîmplător pe lumea asta, probabil nici faptul că am fost aleasă să fiu coprezentatoare la “Tablou de nuntă”. Şi de la această emisiune mi-a venit ideea să-mi deschid o firmă de organizat nunţi, mă pricep la asta, îmi place să mă ocup de tot felul de detalii, aşa că mi se pare o afacere foarte potrivită pentru mine.

– Cîte mirese ai furat pînă acum?
Cine mai ştie?! Cred că la fiecare nuntă – fie în particular, fie la ”Tablou de nuntă” – am participat efectiv la furatul miresei. Şi atunci cînd nu am reuşit să o răpesc, am participat la negocierile de răscumpărare.

– Cînd apare şi bebe?
Cînd o să vrea el. La noi în familie este democraţie!