Roxana Ionescu, cerută în căsătorie de noul iubit

Apropo.ro / 27.02.2014, 13:15
Roxana Ionescu, cerută în căsătorie de noul iubit
Roxana Ionescu, alias Mama Natură, a fost cerută de soție de actualul iubit, Tinu Vidaicu.

Roxana Ionescu, 28 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un om de afaceri, Tinu Vidaicu, 32 de ani. Cei doi s-au cunoscut într-un club din Timișoara și au rămas împreună. Bărbatul este acționar la un club și deține o agenție care se ocupă de mai multe localuri din țară.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Roxana a venit aici în calitate de ambasador al unui brand de băuturi. Am discutat, ne-am împrietenit și am păstrat legătura pe rețelele de socializare. Mi-a spus apoi că vrea să-și facă Anul Nou aici, că i-a plăcut atmosferă din club și am zis da, de ce nu, dar nu eram convins că va veni. S-a ținut de cuvânt, iar de la Revelion am rămas împreună„, ne-a povestit afaceristul.

Știm amândoi că o relație la distanță nu este durabilă și discutăm despre asta. Eu vreau să fac ce-și dorește Roxana, iar ea vrea să se mute aici. Deocamdată mai are niște contracte de onorat„, a precizat iubitul vedetei.

Vara asta ar putea bate clopotele de nuntă pentru cei doi: „Cred că ea este persoana cu care vreau o familie. Ambii am avut experiențe de viață asemănătoare, așa că pot spune că facem o echipă bună. Mama a cunoscut-o pe Roxana și pot să spun că se înțeleg, rezonează bine„.