Roxana Ionescu, dans acvatic la ”Serviţi, vă rog!”

Apropo.ro / 31.07.2012, 06:00
Roxana Ionescu, dans acvatic la ”Serviţi, vă rog!”
Marti, 31 iulie, la PRO TV începe un sezon al emisiunii Serviţi, vă rog! Roxana Ionescu, una dintre vedete, va impresiona telespectatorii cu un dans acvatic.

Alături de Carmen Tănase,Mihai Bobonete şi Pepe, aceasta a făcut parte dintr-un super spectacol de circ. Roxana a ţinut neapărat să execute acest dans, chiar daca nu ştie să înoate foarte bine şi, în plus, nu a mai stat niciodată cu ochii deschişi sub apă.
Pe lângă show-ul care a ieşit perfect, Roxana a primit şi o mulţime de laude din partea lui Nea Mărin!
Cele patru vedete din fiecare ediţie a emisiunii vor locui exact în aceleaşi condiţii ca şi circarii şi vor experimenta viaţa de nomad a personajelor din această lume. Aşadar, alături de circari cu tradiţie, vedetele vor fi nevoite să vegheze la bunul mers al lucrurilor din zorii zilei până noaptea târziu. Fie că este vorba de amplasat cortul în care au loc spectacolele, de hrănit, spălat şi îngrijit animalele sau de convins oamenii să vină la reprezentaţii, vedetele vor fi atent supravegheate de Nea Mărin şi obligate să dea dovadă de implicare, deoarece viaţa la circ este frumoasă, dar nicidecum uşoară. Mai mult decât atât, vedetele trebuie să intre cât de bine pot pe sub pielea animalelor, nu de alta, dar au mare nevoie să fie ascultate de necuvântătoare în timpul show-urilor în care ei sunt şi protagonişti.

La finalul „demonstraţiei”, circarii vor decide cine a dat dovadă de cea mai mare implicare şi cine s-a făcut cel mai util şi vor înmâna vedetei câştigătoare o sumă de bani. Aceştia vor fi donaţi domnului Florin Cârpaci, contorsionistul de 82 de ani care a ridicat sala în picioare la super show-ul „Românii au talent”.