Roxana Ionescu intră în ringul visurilor în locul Monicăi Davidescu

Apropo.ro / 05.11.2012, 11:20
Roxana Ionescu intră în ringul visurilor în locul Monicăi Davidescu
A spus din nou DA din toată inima, iar vineri, 9 noiembrie, telespectatorii o vor vedea din nou la “Dansez pentru tine”!

Grav accidentată, Monica Davidescu nu mai poate continua competiţia visurilor de la ProTv şi i-a predat ştafeta Roxanei Ionescu, cea care, în momentul în care a primit propunerea, a spus DA! fără să stea pe gânduri nicio clipă. „Să-mi duci băiatul în finală”, i-a spus Monica în timp ce cu lacrimi în ochi o îmbrăţişa, iar Roxana i-a promis că va da tot ce e mai bun şi va lupta cu dăruire pentru visul lui George Boghian.

Roxana Ionescu„Recunosc, fiind perechea antrenată de Cocuţa, cu ei ţineam oricum. George chiar merită să fie fericit”, a declarat Roxana Ionescu. Monica a fost trup şi suflet alături de Roxana şi de George, urmărindu-le primele repetiţii pe care le-au făcut împreună. „Monica a venit la noi în sală când repetam. A fost foarte drăguţă, a stat cu noi, în ciuda faptului că trece printr-o situaţie cumplită e foarte optimistă, râde, face glume, iar eu nu ştiam cum să mă comport, să râd, să nu râd… dar tot ea m-a liniştit, mi-a zis: „A fost o greşeală, iar tu ai venit să mă ajuţi”, iar eu i-am promis că o să-l duc pe George în finală, chiar pe primul loc”, a mărturisit emoţionată Roxana .