Roxana Ionescu îşi păstrează pielea strălucitoare prin împachetări cu praf de aur

De: Cătălina Matei / 16.11.2010, 13:00
Roxana Ionescu îşi păstrează pielea strălucitoare prin împachetări cu praf de aur
De trei ani, Roxana Ionescu şi-a schimbat modul de viaţă. E atentă la ce mănâncă şi are acum un corp de invidiat. De asemenea, vedeta se întreţine corespunzător, face masaj, merge la sală, ba chiar este clienta fidelă a saloanelor de frumuseţe, optând adesea pentru împachetări cu portocală şi praf de aur, pentru a obţine astfel o piele de invidiat.

– Ai slăbit considerabil. Cum ai reuşit?
E greu, am trei ani de zile de când mi-am schimbat stilul de viaţă.
Nu e vorba de un regim, ci de mici trucuri pe care noi nu le
respectăm pentru că suntem nişte oameni foarte ocupaţi şi nu avem
timp să mâncăm la anumite ore. Primul pas pe care l-am făcut a fost
să mă ordonez puţin şi să mănânc la ore fixe. Mănânc trei mese pe
zi, o dată la 5 ore. Mănânc lucruri cât se poate de sănătoase.
Recunosc, mai greşesc, dar greşesc destul de rar. Sunt pofticioasă,
dar a gusta înseamnă a lua foarte puţin, nu a înfuleca o ditamai
porţia.
– Se simte şi la bust? Ai fost nevoită să-ţi schimbi
mărimea sutienului?

Mi-am schimbat toată garderoba după ce am slăbit, de la şosete,
pentru că inclusiv la picioare am slăbit. Înainte purtam 38, acum
port 37-37 jumă­tate. Deci, probabil că mi s-au dezum­flat
picioarele, nu neapărat că am slăbit. Mi-am schimbat toată
garderoba, inclusiv sutie­nele, din păcate sau din fericire, pentru
că acum sunt mulţu­mi­tă de mine. Dacă aş fi rămas cu bustul acela
pe ca­re îl aveam acum câţiva ani, pro­ba­bil că eram puţin diformă
sau nu ştiu… Eu mă simt bine aşa!
– La ce anume ai fost nevoită să renunţi?
La mâncarea gătită pe care o mâncam în exces. Şi îmi găteam tot
felul de sosuri, de fripturele, de cartofiori cu sos, cartofiori
gratinaţi. Ceea ce nu este tocmai OK. Ar fi bine să le mâncăm o
dată pe zi, la prânz, sau o dată pe săptămână. Acum, mănânc
friptură la grătar, de vită. Dar mănânc şi mult pui şi peşte, evit
porcul şi prefer sărmăluţele de curcan.
– Simţi nevoia să-ţi pui silicoane?
Mă simt foarte bine aşa, consider că încă am cu ce să mă
mândresc!
– Ce alte metode mai ai pentru a te menţine în
formă?

Merg la sală, fac masaj de trei ori pe săptămână. Sunt imaginea
salo­nu­lui Betty Blue şi dacă mergeţi acolo mă veţi găsi, stau
câte 2-3 ore, cel puţin. Am încercat toa­te tratamentele: pentru
deto­xi­fiere, împachetări cu portocală, parafango, ceai verde,
scorţişoară, cofeină, dar cele cu portocală îmi plac cel mai mult.
Când vreau să strălucesc din cap până-n picioare şi când am o
surpriză pentru soţul meu sau un eveni­ment foarte important, mai
fac împa­chetări cu praf de aur, care dau un luciu foarte frumos
pielii.