Roxana Nemeş, despre problemele intime cu fostul iubit: „E frustrant faptul că…”

De: Nicoleta Nicolae / 11.05.2015, 10:31


Roxana Nemeş, despre problemele intime cu fostul iubit:
Cântăreaţa a spus adevărul despre motivele despărţirii de iubitul ei, cu care a avut o relaţie de mai mulţi ani.

”Indiferent de cine, ce mi-a spus la început, eu m-am înţeles foarte bine cu el! Au fost nişte ani frumoşi, au fost nişte ani în care eu am învăţat foarte multe lucruri, în care, împreună am realizat anumite lucruri sau am vrut să realizăm anumite lucruri. Sunt, de ceva timp, probleme, nu sunt de ieri, de azi! Am vrut să fie rezolvate, nu s-au rezolvat, eu am vrut să îmi văd de drumul meu în continuare, ca să pot să realizez ceva în viaţa asta!”, spune Roxana Nemeş în interviul dat pentru Star News.

Şi, pentru a fi clar de ce s-au despărţit, blonda a explicat şi acest lucru: ”M-a deranjat faptul că nu a fost corect cu mine şi că mereu erau promisiuni deşarte şi că nu se întâmpla nimic! E frustrant faptul că am muncit toţi anii ăştia! Stai că tot înţeleg, înţeleg, dar nu am realizat  nimic… muncind! Asta m-a deranjat, că nu a ştiut să facă diferenţa! Mereu îmi spunea: ”O să ţi-i dau, o să fie! Eu mereu am crezut că o să fie şi că o să mi-i primesc! Dacă punem aşa, facem evidenţa, înseamnă că eu am întreţinut, de fapt, casa, dacă nu mi-am primit banii pe concerte!”, mai spune cântăreaţa.

Mai mult, a mai precizat ea, oricât a încercat să ”repare relaţia”, nu a reuşit. ”A fost omul de lângă mine, am vrut să cred că o să fie bine, dar nu a fost şi nu s-a întâmplat şi atunci am luat decizia să plec! N-am nicio altă relaţie, nu-mi doresc decât să muncesc!”, a mai spus blonda.