Roxana Nemeş, despre scandalul cu Radu Groza: „3 ani de zile nu am vorbit deloc”

Apropo.ro / 19.07.2018, 14:14
Roxana Nemeş, despre scandalul cu Radu Groza:
Roxana Nemeş a vorbit despre relaţia cu Radu Groza, cu care a trăit o frumoasă poveste de iubire ce a durat cinci ani.

Roxana Nemeş a vorbit despre momentul despărţirii dintre ea şi Radu Groza, ruptură care, la momentul respectiv, s-a transformat într-un real scandal.

„Mie îmi place să fiu iubită şi automat să iubesc. Ce m-a deranjat atunci e că a fost un scandal aiurea, noi suntem doi oameni ok. Nu era cazul să ajungem la aşa ceva, dar aşa a fost. Nu din cauza mea, nu din cauza lui, au venit alţii. Eu am fost foarte deschisă cu el. Am fost cinci ani de zile cu Radu. A fost iubire, nu înţelegi, e greu. Nu îmi pare rău de nimic”, a declarat Roxana Nemeş pentru Antena Stars.

Artista a mărturisit că cei doi au făcut pace abia după trei ani în care lucrurile păreau că nu vor găsi o rezolvare. „Mi-am luat viaţa în piept singură. Toată lumea m-a blamat pe mine. Eu am fost foarte puternică. Am avut şi momente mai grele…deloc uşoare. Este foarte important să ajungi să faci pace. Trei ani de zile nu am vorbit deloc. M-a sunat pentru un concert. El este într-o relaţie acum. Nu prea am stat singură. Îmi place să iubesc, să fiu iubită”, a mai povestit Roxana Nemeş.