Roxana Vancea a părăsit „Neatza cu Răzvan și Dani”

De: Mia Nicolescu / 16.03.2013, 13:00
Roxana Vancea a părăsit
"Vecina" Roxana Vancea se visează prezentatoare tv, motiv pentru care a încheiat colaborarea cu colegii ei de la "Neatza cu Răzvan și Dani".

Cu părere de rău, Răzvan și Dani au anunțat ieri că Roxana Vancea a părăsit, după 2 ani, emisiunea „Neatza”: „Noi mai încheiem un capitol, mai povestim de bine de o vecină. Trebuia să-i mulțumim mult, în primul rând că nu a întârziat niciodată la birou. A fost un coleg superserios. Roxana ne-a ajutat și nu a lipsit niciodată”, a spus Dani Oțil.

Motivul pentru care frumoasa lor „vecină” nu s-a mai prezentat la job nu are legătură cu vreun scandal, așa cum s-a întâmplat în 2011, când Daniela Crudu părăsea aceeași emisiune, ci pentru că visează la ceva mai mult.

„De mică mi-am dorit să fiu prezentatoare, iar cei doi ani petrecuți în compania băieților m-au ajutat să înțeleg ce înseamnă munca în televiziune. Le mulțumesc că mi-au oferit șansa de a învăța de la ei, sunt niște pofesioniști”, a mărturisit Roxana Vancea.

Roxana Vancea

Pentru că își dorea de foarte multă vreme să facă parte din echipa știrilor, în momentul în care i s-a propus un post în redacție, ca prezentator Meteo la Antena 3, apetisanta șatenă nu a stat pe gânduri.

În prezent, Roxana se află în perioada de probă, antrenându-se din greu la Antena 3. „Sperăm să te vedem cât mai repede la tv!”, a încurajat-o Dani Oțil.