Roxana Vancea are un nou iubit. E sportiv de performanţă: „Trăim între pereţii dormitorului meu”

De: Cristiana Trifu / 05.02.2018, 12:33
Roxana Vancea are un nou iubit. E sportiv de performanţă:
Roxana Vancea are licipi la strâini! Nu de puţine ori, fosta Vecină de la Neatza a fost nominalizată, de presa străină, printre cele mai sexy prezentatoare meteo din lume

Roxana Vancea are o relaţie serioasă cu un sportiv de performanţă: „În cazul în care va fi să mă mărit, nunta o să fie doar cu mine şi cu el. Doar noi doi. Fără rochie de mireasă, fără nimic. Ar trebui să mă mărit în sală, dacă ar fi după mine, într-un trening din ăsta mai special. Eu mă văd aşa undeva să zică: Vanceo, vrei? Hai. Suntem luaţi. Pe plajă deja e banal, eu vreau să fie pe munte, pe vârful unui munte, să mă ceară acolo. Vezi tu, bărbaţii nu mai fac niciun sacrificiu să cucerească, să câştige femeia. Bărbatul cu care sunt eu este sportiv, dar nu vreau să-l expun. Vreau să trăiesc între pereţii dormitorului meu, în intimităţile noastre. Nu toată lumea vrea să aibă viaţa publică. Eu am ales drumul ăsta, cu televiziune, cu presă, dar nu toţi vor asta şi nu aş vrea să pun pe nimeni într-o situaţie aiurea. Atât pot să vă spun, că face mai mult sport decât mine. Este sportiv de performanţă”, ”, a declarat Roxana Vancea pentru libertatea.ro.

O vedetă de la noi recunoaşte: partidă nebună cu Cruduţa! ”Am plătit femei pentru favoruri sexuale”

Vedete din România, surprinse în toată splendoarea în public!

Pepe şi Roxana Vancea, scene fierbinţi, interzise minorilor. Artistul a plătit pentru favorurile erotice – FOTO&VIDEO

Afrodisiac natural! Cum s-a putut poza o vedetă de la noi

Roxana Vancea este acum în topul unei reviste de prestigiu din Franţa, fiind catalogată una dintre frumuseţile din întreaga lume de la rubrica „Vremea”. Apariţia ei pe sticlă este catalogată drept o „eclipsă de lună”, semn că totul păleşte în jur când apare fosta asistentă tv.

„În fiecare dimineaţă, formele generoase ale Roxanei Vancea acţionează, asemenea unor raze de soare, asupra stării de spirit a telespectatorilor canalului de televiziune Antena 1. Emoţia pe care o trezesc rotunjimile antrenoarei de fitness în vârstă de 26 de ani în sufletele telespectatorilor români ar fi resposabilă, după părerea unor specialişti, de încălzirea globală!”, este descrierea pe care francezii o fac în revista „Entrevue”