Roxana Vancea, declaraţie incendiară: „Am pozat nud pentru…”

De: Nicoleta Nicolae / 03.11.2014, 09:40
Roxana Vancea, declaraţie incendiară:
Roxana Vancea se poate lăuda cu unul dintre cele mai generoase busturi din showbiz

Roxana a recunoscut pentru ziarulring.ro că deja a pozat nud, dar că de aceste instantanee nu se va bucura toată lumea, ci numai o singură persoană.

Fosta vecină de la ‘Neatza recunoaşte că formele sale au reprezentat un atu la castingul organizat de Antena 1 în găsirea unei asistente pentru matinalul realizat de Răzvan şi Dani.

” Când am venit în Bucureşti, la facultate, aici toată lumea era setată pe sâni mari, silicoane. Aici am conştientizat că bustul meu este un atu. E clar că la castingul pentru > m-au luat după aspect, nu după suflet, creier… Nu mi s-au pus întrebări de cultură generală”, a spus Vancea.

Roxana a mai dezvăluit că a primit nenumărate propuneri de a poza goală, dar că le-a refuzat pe aproape toate.

„Mi s-a propus să pozez nud în toate revistele pentru bărbaţi din România. Nu am acceptat şi îţi spun şi motivul. Mi-l imaginez pe tatăl meu, cu o revistă în mână, cu mine dezbrăcată pe copertă. Am o temere vis-a-vis de reacţia familiei. Am pozat nud pentru un cadou pe care i l-am făcut cuiva drag. Eram la Neatza când am primit oferta de la Playboy. Aş accepta să pozez topless, dar nu goală complet.”, a încheiat Roxana Vancea.