Roxana Vancea, declarații despre relația sa cu Mihai Bendeac

Apropo.ro / 22.09.2013, 14:00
Roxana Vancea, declarații despre relația sa cu Mihai Bendeac
Roxana Vancea și Mihai Bendeac sunt cel mai proaspăt și trăsnit cuplu apărut în peisajul monden.

Relația lor a luat naștere pe platourile de filmare ale show-ului umoristic produs de Bendeac pentru Antena 1, fosta asistantă de la Răzvan și Dani fiind cooptată recent în echipa actorului.

Numai că, de când a urcat o treaptă mai sus în carieră și a ajuns să fie coprezentatoare în emisiunea „Splach! Vedete la apa” sau să lucreze în scenetele lui Bendeac, Roxana Vancea a început să intre la apă, la propriu, slăbind văzând cu ochii.

„Nu știu cât am slăbit pentru că eu nu mă urc pe cântar. Îmi spune lumea că se vede și sunt mulțumită. Nu fac eforturi prea mari. Sau fac ceva, dar le fac de plăcere. Fac sport dimineața, la sală, și noaptea, cu Mihai”, a declarat Vancea pentru WOWbiz.ro.

Roxana Vancea

Mihai Bendeac și Roxana Vancea formează un cuplu.

Mai mult decât atât, paparazzii wowbiz.ro l-a surprins pe actor la volanul mașinii Roxanei, în timp ce acesta mergea la cumpărături. Bendeac a fost fotografiat și când a revenit în locuința sa, loc în care îl aștepta noua lui iubită.

Luată la întrebări despre situație, Roxana nu a putut decât să lase loc interpretărilor: „Nu pot să zic, mă bate. Merge prudent cu mașina mea? Dacă da, atunci e bine „.

Cei doi nu se mai ascunde ochii lumii și au postat pe internet o fotografie cu ei doi sărutându-se.