Roxette, în concert pe Cluj Arena

Apropo.ro / 22.02.2012, 10:00
Roxette, în concert pe Cluj Arena
Trupa suedeză Roxette revine în România cu un nou concert. Evenimentul va avea loc pe data de 19 iulie 2012 la Cluj Arena.

Trupa suedeză Roxette va susține, în 19 iulie, un concert pe Cluj Arena, în urma unui contract încheiat de Consiliul Județean Cluj, care administrează stadionul, și o firmă specializată în organizarea de evenimente.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marți, de reprezentanții Consiliului Județean (CJ) Cluj, seria concertelor pe noul stadion din Cluj-Napoca va continua, după succesul spectacolelor de inaugurare, susținute de Scorpions și Smokie.

Roxette – The Look (live) de pe tare.ro

„Consiliul Județean Cluj, prin societatea SC Cluj Arena SA, a încheiat marți contractul cu SC Emagic SRL București, în vederea organizării, în data de 19 iulie 2012, a concertului susținut pe Cluj Arena de către celebrul grup pop rock suedez Roxette. Încercăm să continuăm seria concertelor de succes găzduite de Cluj Arena. Succesul deosebit al concertelor de inaugurare ne-a confirmat efectele deosebite generate de astfel de evenimente. Au avut de câștigat nu doar spectatorii amatori de muzică, dar și proprietarii de hoteluri, restaurante, autorități locale, practic întreaga comunitate. Este și pentru Cluj Arena un prilej de a constitui venituri”, a arătat, în comunicat, președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Acesta este cel de-al doilea concert pe care Roxette îl susține în România, după spectacolul susținut în 30 mai 2011 la București. Concertul de la Zone Arena a făcut parte din cel de-al zecelea turneu mondial din cariera trupei, care s-a reunit în 2009, după aproape opt ani de pauză.

Biletele vor fi puse în vânzare pe data de 23 februarie, pe www.MyTicket.ro. Începand cu 29 februarie, acestea vor putea fi achizționate și din rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului precum și din rețelele afiliate Myticket.ro.