Roy Keane primit cu entuziasm de suporterii irlandezi

Apropo.ro / 22.07.2002, 10:24
Roy Keane primit cu entuziasm de suporterii irlandezi
Capitanul echipei Manchester United, irlandezul Roy Keane, a fost primit cu aplauze, sîmbata, la Dublin, de spectatorii veniți sa asiste la un meci amical dintre formația engleza și FC Shelbourne. Mijlocașul irlandez s-a aflat la prima apariție în fața

Capitanul echipei Manchester United, irlandezul Roy Keane, a fost primit cu aplauze, sîmbata, la Dublin, de spectatorii veniți sa asiste la un meci amical dintre formația engleza și FC Shelbourne.

Mijlocașul irlandez s-a aflat la prima apariție în fața suporterilor irlandezi dupa excluderea din echipa naționala cu cîteva zile înaintea debutului Cupei Mondiale din Coreea de Sud și Japonia. Keane a fost exclus din naționala deoarece a criticat condițiile de antrenament oferite de organizatorii turneului final.

Suporterii formației FC Shelbourne l-au aplaudat pe Keane, iar la intrarea acestuia pe gazon, un grup de fani au arborat un drapel al Irlandei pe care era imprimat chipul mijlocașului. Cînd numele lui Keane a fost anunțat de crainicul arenei, primul ministru al Irlandei, Bertie Ahern, l-a aplaudat pe mijlocașul irlandez. Premierul, suporter al echipei Manchester United, a încercat sa soluționeze conflictul dintre selecționerul Mick McCarthy și Roy Keane, dar nu a reușit.

Manchester United a învins formația FC Shelbourne cu scorul de 5-0, golurile fiind marcate de olandezul Ruud van Nistelrooy (3 goluri), uruguayanul Diego Forlan și jucatorul din Trinidad Tobago, Dwight Yorke.

Sursa: www.mediafax.ro