Ruby caută cartofi prăjiţi pe tot traseul din Asia Express

De: Cristiana Trifu / 21.11.2018, 13:15
Ruby caută cartofi prăjiţi pe tot traseul din Asia Express
Asia Express, cel mai dur reality show difuzat în curând de Antena 1, pune la grea încercare nervii şi stomacul vedetelor participante. Cu doar 1 Euro pe zi e greu să găseşti cazare, transport şi mâncare, motiv pentru care concurenţii iau de obicei masa în casele localnicilor care îi şi găzduiesc peste noapte. Diferenţele gastronomice sunt oricum foarte mari, dar intervin şi poftele.

De când a ajuns în „Asia Express”, Ruby visează la cartofi prăjiţi, mâncarea ei preferată. Vedeta spune că ar face orice pentru o porţie şi întreaga ei luptă pentru imunitate nu este legată de marele premiu, ci de gândul că va ajunge la un restaurant unde îşi va putea comanda cartofi prăjiţi. Mai mult, la fiecare cazare la care a ajuns, artista a întrebat dacă nu cumva îi pot face nişte cartofi, le-a explicat chiar şi cât este de simplu, s-a oferit să îi prepare ea, însă la final a trebuit să se mulţumească cu o porţie de orez.

9 perechi de vedete au pornit în cursa „Asia Express”, pe Drumul Elefantului. Sri Lanka şi India sunt cele două destinaţii care vor pune la grea încercare capacităţile fizice şi psihice ale concurenţilor. Diferenţele culturale, temperaturile ridicate, barierele lingvistice, religioase, toţi aceşti factori vor transforma această experienţă în provocarea vieţii lor.