Ruby, Dorian Popa, Edi Stancu şi Rona Hartner fac echipă la ”Poftiţi la Nea Mărin”: ”Când îl cunoşti cu adevărat îţi dai seama că este un om bun”

Redacția / 26.07.2018, 11:16
Ruby, Dorian Popa, Edi Stancu şi Rona Hartner fac echipă la ”Poftiţi la Nea Mărin”: ”Când îl cunoşti cu adevărat îţi dai seama că este un om bun”
Cea de-a patra ediţie a reality show-ului ”Poftiţi la Nea Mărin”, care va fi difuzată în trei episoade, duminică, luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1, îi aduce împreună de data aceasta pe Ruby, Dorian Popa, Edi Stancu şi Rona Hartner. Toţi patru vin cu scopul de a-l ajuta pe Nea Mărin să menţină profitabilă afacerea pe care acesta o are pe malul Mării Negre: un restaurant şi o terasă.

Pentru prima dată la Nea Mărin, Dorian Popa mărturiseşte că nu ştie foarte bine la ce să se aştepte, dar reputaţia acestuia îl face să aibă o puternică strângere de inimă.

”Nu am mai fost niciodată la Nea Mărin, dar am auzit despre el multe lucruri. Deci mă aştept să mă chinuie cumva, dar nu ştiu cât şi cum. Asta e, aştept să văd cât de rău e Nea Mărin”, spune Dorian Popa.

Pe de altă parte, Rona Hartner declară că i-a fost dor de Nea Mărin, tocmai pentru că, dincolo de aparenta sa asprime, este un om cu o bunătate aparte:”Mi-a lipsit Nea Mărin într-un fel. Chiar dacă el este dur, când îl cunoşti cu adevărat, îţi dai seama că este un om bun.”
”Mi-e drag şi mi-era dor de Nea Mărin. El e răuţ, dar drăguţ. M-am bucurat foarte mult că am nimerit cu Dorian în echipă, suntem la fel de deşucheaţi şi cu gura la fel de mare. M-am bucurat să-l văd şi pe Edi. Iar pe Rona, chiar dacă nu o cunosc prea bine, mă bucur să o am în aceeaşi echipă cu mine.”, mărturiseşte Ruby, la rândul ei.

Iar Edi Stancu, cel care o relaţie specială cu Nea Mărin, se aşteaptă şi el ca această experienţă să fie o mare provocare: ”Avem o relaţie foarte frumoasă, pe noi ne-a unit dansul. A fost un liant de la care a pornit totul. El este naşul meu, dar tot cred că mă va chinui.”
Cum se vor descurca Ruby, Dorian Popa, Edi Stancu şi Rona Hartner cu sarcinile pe care le vor primi de la Nea Mărin şi dacă vor reuşi să menţină afacerea profitabilă, telespectatorii vor vedea într-o nouă ediţie ”Poftiţi la Nea Mărin”, difuzată duminică, luni şi marţi, de la ora 20.00, Antena 1.