Ruby, Dorian Popa, Rona Hartner şi Angie Cobuţ, show total la malul mării: „A fost cea mai tare searã dintre toate”

Apropo.ro / 30.07.2018, 11:21
Ruby, Dorian Popa, Rona Hartner şi Angie Cobuţ, show total la malul mării: „A fost cea mai tare searã dintre toate”
Cea de-a patra ediţie a reality show-ului ”Poftiţi la Nea Mărin” difuzatã diseară, de la ora 20.00, la Antena 1 este una presărată cu nenumărate surprize.

Cele patru vedete invitate de data acesta de Nea Mărin să-l ajute în administrarea restaurantului şi a terasei de pe malul Mării Negre- Rona Hartner, Edi Stancu, Ruby şi Dorian Popa, împreună cu Angie Cobuţ- sunt determinate să menţină afacerea profitabilă, dar sunt şi puse în permanenţă pe şotii.

Într-una dintre serile în care în cadrul restaurantul lui Nea Mărin sunt organizate petreceri tematice, cei cinci pun la cale un party de pomină.
”La un moment dat am zis: Jos textila, toată lumea pe bar! A fost nebunie totală, ne-am urcat pe bar. Ne-am distrat, am cântat, am dansat. A fost cea mai tare searã dintre toate”, mărturiseşte Dorian Popa care le cucereşte pe domnişoarele prezente cu forma sa fizică de invidiat.
Cum va decurge petrecerea şi care vor fi rezultatele eforturilor pe care vedetele le depun, telespectatorii vor vedea diseară, de la ora 20.00, la Antena 1.