Ruby face un număr de acrobaţie la trapez

De: Cătălina Matei / 29.11.2016, 10:54
Ruby face un număr de acrobaţie la trapez
Joi, de la ora 20.30, în ediţia specială “Next Star” de 1 Decembrie, Ruby va face un număr de acrobaţie la trapez, alături de Denisa Predolu (9 ani), o fetiţă care a făcut senzaţie pe scena show-ului, într-o ediţie anterioară. Evoluţia cântăreţei alături de talentata concurentă le-a dat emoţii juraţilor şi invitaţilor din platou căci, la un moment dat, Ruby se dezechilibrează şi este pe punctul să cadă... în cap.

“Din punctul meu de vedere, ai arătat cât a fost de riscant!”, a aplaudat-o Pepe, de la masa juriului, pentru curaj. “Sincer, nu credeam că Ruby va reuşi să facă mai mult decât să stea în fund pe eşarfa aia”, a adăugat Dorian Popa. “Momentul de final, în care Ruby a încercat schema aceea, a fost chiar comic”, s-a amuzat CRBL. Ce va spune Ruby despre acest moment, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara.

Ediţia specială “Next Star” de 1 Decembrie, prezentată de Dan Negru, va aduce în faţa telespectatorilor Antenei 1 opt vedete – Ruby, Lidia Buble, Maria Dragomiroiu, Laura Lavric, Marcel Pavel, Cătălin Moroşanu, nea Mărin şi Gelu Voicu – care vor face echipă cu zece copii senzaţionali care au urcat de-a lungul timpului pe scena show-ului, într-o competiţie amuzantă jurizată de Pepe, Alina Eremia, Dorian Popa şi CRBL. Cele opt vedete vor fi împărţite în două tabere care se vor provoca, pe rând, la duel. Vor fi astfel patru dueluri, iar juriul va trebui să aleagă câte un câştigător pentru fiecare dintre ele, urmând ca perechile învingătoare să intre în finala serii. Competiţia va fi deopotrivă distractivă şi spectaculoasă, căci cele opt vedete vor trebui să facă lucruri pe care nu le fac în mod obişnuit.

În ce ipostaze vor apărea pe scena show-ului Maria Dragomiroiu, Laura Lavric, Lidia Buble, Marcel Pavel, Cătălin Moroşanu, nea Mărin şi Gelu Voicu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 1 Decembrie, de la ora 20.30, într-o ediţie specială “Next Star”, prezentată de Dan Negru.