Ruby: “Intenţionez să îmi termin de tatuat mâna, degetele şi şoldul!”

Apropo.ro / 07.01.2013, 11:23
Ruby: “Intenţionez să îmi termin de tatuat mâna, degetele şi şoldul!”
Cântăreaţa nu prea frecventează saloanele de beauty pentru că îi place să aibă singură grijă de ea! Nu–i lipsesc din geantă pudra, rujul şi balsamul de buze, are în jur de 15 tatuaje şi îşi va mări în curând “colecţia” şi are “la activ” o operaţie estetică la nas…

Ruby, eşti în topuri, îţi merge bine pe plan muzical. Eşti mereu pe drumuri, ai concerte. Este ceea ce ţi-ai dorit? Eşti mulţumită?
Este ceea ce mi-am dorit. Se întâmplă exact lucrurile pentru care muncim din greu de ceva vreme şi sunt foarte fericită din cauza asta.

– Unde ţinteşti însă?
Îmi doresc ca următoarele mele piese să fie cel puţin la fel de iubite precum „Stinge Lumina”.

Ruby

– Mai ai timp de tine, să te îngrijeşti? Cum te întreţii şi cât de des treci pragul saloanelor de beauty?
Timp să mă îngrijesc îmi fac în orice situaţie. Duc treaba cu ingijitul la extrem de cele mai multe ori, am fel şi fel de fix-uri. La saloanele de beauty nu prea reuşesc să ajung pentru că îmi place să am grijă personal de mine. Sunt o grămadă de fete care nu se pot îngriji singure pentru că s-au obişnuit să stea întinse undeva şi să lase pe altcineva să se ocupe de ele, eu am fost învăţată altfel încă din copilărie.

– Ce produse de beauty nu-ţi lipsesc niciodată din geantă?
Pudra, rujul şi balsamul de buze.

– Cât costă frumuseţea pentru tine? Câţi bani dai, de regulă, pe lună, pentru a te menţine într-o formă de invidiat?
Dacă nu frecventez saloanele nu prea ştiu să dau un preţ aşa… Mă costă sala, îngrijirea unghiilor şi produsele de îngrijire pe care mi le cumpăr constant, dar un preţ fix nu ştiu să dau.

Ruby

– Ce părere ai despre operaţiile estetice? Eşti adepta lor? Ce ai dori să modifici pe viitor la tine? Acum eşti mulţumită de cum arăţi?
Nu am nimic împotriva lor. În copilărie mă supăra un pic faptul că aveam nasul puţin strâmb şi la 18 ani mi-am făcut o operaţie care mi-a rezolvat problema. Din momentul ăla am început să am mai multă încredere în mine. Acum sunt mulţumită de cum arăt dar dacă pe viitor voi simţii nevoia de o schimbare, nu o să mă dau în lături.

– Ai multe tatuaje! Cam câte? Fiecare are o poveste anume? O să te opreşti aici sau intenţionezi să-ţi mai faci şi altele?
Am în jur de 15 tatuaje, aproape fiecare semnifică ceva pentru mine sau sunt doar lucruri care îmi plac. Nu mă opresc aici, e greu până îţi faci primul tatuaj, după aia nu te mai poţi oprii. Intenţionez să îmi termin de tatuat mâna, degetele şi şoldul.

– Ai ţinut vreodată regim sau diete? Ai avut probleme cu greutatea?
Nu am ţinut niciodată dietă, sunt foarte pofticioasă şi nu reuşesc. Probleme cu greutatea nu am avut niciodată. În liceu eram puţin mai voluptoasă, dar cam atât. Oricum, nu îmi place să fiu piele şi os, îmi plac formele rotunde.

Ruby

– Cum merge single-ul „Stinge lumina”? Câte concerte ai pe săptămână?
„Stinge Lumina” merge foarte bine. Săptămâna asta am avut 9 concerte, am ajuns acasă doar pentru câteva ore şi asta pentru că aveam un show şi în Bucureşti, în rest am fost doar plecată.

– Ce planuri ai de sărbători? Ce faci de Crăciun şi unde cânţi de Revelion?
Nu mi-am făcut niciun plan. De Crăciun stau cu familia, iar de Revelion o să fiu pe drumuri la concerte!

Ruby

– O vacanţă după maratonul de concerte de sărbători? Unde îţi doreşti să te relaxezi alături de iubitul tău?
În ianuarie o să iau o pauză mică în care o să stau acasă alături de cei dragi pentru că a fost o perioadă foarte agitată şi nu am mai avut timp să petrec timp cu ei.

Dana Popa