Ruby lansează varianta în limba engleză pentru „Stinge Lumina”

Apropo.ro / 18.12.2012, 11:43
Ruby lansează varianta în limba engleză pentru
După ce în doar 3 luni de la lansare a strâns peste 8.000.000 de vizualizări cu "Stinge Lumina", Ruby lansează şi varianta în engleză - "Turn Off The Light".

„Era un pas normal să lansăm şi o variantă în engleză pentru . În România piesa merge foarte bine, este într-o continuă creştere şi are toate şansele să aibă acelaşi traseu şi în alte teritorii. Suntem foarte mândri şi bucuroşi de ce am reuşit să realizăm şi cu puţin noroc vom reuşi şi ”, a declarat Alex Velea.

Ruby

„Ce se întâmplă cu e un vis devenit realitate. Cu toată modestia vă spun că din momentul când s-a început lucrul la această piesă am ştiut că va fi un produs foarte bun şi că va ajunge departe. Este un moment important pentru mine şi pentru cariera mea ce se întâmplă acum, şi sperăm că toată munca noastră va fi încununată cu alte reuşite şi în alte ţări.”, a povestit Ruby.

Videoclipul pentru „Turn Off The Light” este regizat de Radu Aldea şi construit pe scheletul de la „Stinge Lumină” fiind înlocuite doar câteva cadre, în special cele în care Ruby cânta în engleză.

În link-ul de mai jos găsiţi video-ul: