Ruby ne „Stinge lumina” (Poze & Video)

Apropo.ro / 13.09.2012, 17:00
Ruby revine în atenția publicului cu o piesă nou, dar și cu un videoclip incitant. Vezi aici videoclipul!

Cântăreața Ruby a lansat videoclipul piesei „Stinge lumina”, despre care deja se spune că are toate „condimentele” pentru a deveni hit.

Ruby

Senzuala Ruby

Piesa este realizată în colaborare cu HaHaHa Production și Cat Music, produsă de Alex Velea și regizat de Radu Aldea.

Ruby este unul dintre proiectele mele de suflet, mai ales că de mai bine de cinci ani de zile ne leagă și o prietenie foarte strânsă”, declară Alex Velea.

Ruby – Stinge lumina de pe tare.ro

În ce privește realizarea videoclipului „Stinge lumina„, Ruby spune că a lucrat alături de o echipă de peste 40 de oameni, iar rezultatul a meritat toate eforturile.

A fost o adevărată desfășurare de forțe pe platourile de filmare. S-au construit mai multe set-uri personalizate la care au lucrat peste 40 de oameni. Gândiți-vă că s-a construit de la zero o piscină care a avut rolul să simuleze un ocean. Sunt foarte mulțumită de rezultat și cu toată modestia vă spun că este cel mai bun clip de imagine făcut în ultima perioadă în România„, a povestit Ruby.

Tânărul care apare în videoclip alături de Ruby este Adrian – unul dintre dansatorii ei, dar și un prieten bun, după cum declară artista pe contul ei de Facebook.

Ruby si Adrian

Ruby și Adrian

Citește mai multe detalii despre noul videoclip semnat Ruby, pe Showbiz.ro