Ruby se transformă în Alex Velea – FOTO

Apropo.ro / 24.03.2017, 12:54
Ruby se transformă în Alex Velea - FOTO
Ruby face o dezordine monstru sâmbătă, 25 martie, de la ora 20.00, în platou, la “Te cunosc de undeva!”, când se va transforma într-un personaj pe care şi l-a dorit foarte mult, Alex Velea. “Eşti cel mai dezordonat artist din această seară!”, i se va spune, de la masa juraţilor. Cum va arăta scena de la “Te cunosc de undeva!” după prestaţia lui Ruby, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă seara.

Acesta este primul travesti pe care Ruby îl va face în show-ul transformărilor, iar tânăra artistă este foarte încântată că ruleta i-a oferit spre interpretare acest personaj. “A fost momentul meu preferat şi cel pe care l-aş repeta oricând. Am descoperit că este mega amuzant să fii Alex Velea dar, totodată, dificil deoarece el este un artist foarte activ şi în viaţa de zi cu zi, şi pe scenă. La un moment dat, pe scenă, chiar obosisem rău de la cât am încercat să întreţin petrecerea…”, spune Ruby.

„Mi-a plăcut atât de mult personajul, încât am venit acasă deghizată. Alex este un artist deosebit, unic, cu o energie şi un simţ al umorului ieşite din comun. Ţin foarte mult la el şi toată viaţa o să aibă un loc în inima mea, pentru că el este cel care m-a pus pe harta industriei muzicale şi primul care a avut încredere în viitorul meu în acest domeniu”, mai spune aceasta.

Cum vor aprecia juraţii transformarea lui Ruby, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 25 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Te cunosc de undeva!”.