Rudele pilotului și copilotului morți în accidentul aviatic din Constanța, amendate că au declarat târziu decesele

De: Carmen Ulian / 29.12.2014, 12:00
Rudele pilotului și copilotului morți în accidentul aviatic din Constanța, amendate că au declarat târziu decesele
Familiile pilotului și copilotului morți în accidentul aviatic din județul Constanța au fost amendate cu 50 de lei de Serviciul de Evidență a Persoanei fiindcă ar fi declarat cu întârziere decesele.

Funcționarii Serviciului de Evidență a Persoanelor Constanța au dat fiecărei familii câte o amendă de 50 de lei pentru declararea tardivă a deceselor pilotului și copilotului care au murit, în 15 decembrie, în urma prăbușirii unui elicopter SMURD în lacul Siutghiol, de lângă Mamaia.

Familia pilotului a explicat că certificatul a fost eliberat pe 16 decembrie, la ora 16.00, respectiv cu patru ore după închiderea programului la Serviciul de Evidență a Persoanelor Constanța, astfel că rudele au fost nevoite să se prezinte la ghișeul instituției a doua zi.

Ea a adăugat că nu va contesta amenda, pe care, de altfel, a plătit-o pe loc, înjumătățindu-se astfel valoarea sancțiunii, însă a spus că este revoltătoare atitudinea funcționarilor care nu au fost interesați nici măcar de explicațiile unui procuror.

Citește mai multe detalii pe Mediafax