Rudi Voller este noul antrenor al echipei AS Roma

Apropo.ro / 01.09.2004, 10:22
Rudi Voller este noul antrenor al echipei AS Roma
Fostul selecționer al reprezentativei Germaniei, Rudi Voller, este noul antrenor al echipei AS Roma, la care evolueaza fundașul Cristian Chivu. Voller va avea un contract pe un an, cu posibilitatea de a prelua în viitor o funcție administrativa în cadrul clubului italian.

Fostul selecționer al reprezentativei Germaniei, Rudi Voller, este noul antrenor al echipei AS Roma, la care evolueaza fundașul Cristian Chivu.

Voller va avea un contract pe un an, cu posibilitatea de a prelua în viitor o funcție administrativa în cadrul clubului italian.

Germanul îl va înlocui la cîrma formației romane pe Cesare Prandelli, care a renunțat din cauza problemelor personale. Prandelli, adus în aceasta vara de la AC Parma, și-a motivat decizia prin faptul ca dorește sa fie alaturi de soția sa, care este grav bolnava.

Fost jucator al echipei AS Roma între 1987 și 1992, Voller a marcat 45 de goluri în 142 de partide disputate pentru echipa din capitala Italiei.

Rudi Voller a demisionat la sfîrșitul lunii iunie din funcția de selecționer al Germaniei, pe care o ocupa din august 2000, dupa ce echipa sa a fost eliminata în faza grupelor la Euro-2004.

Mediafax