Rugbysti din echipa nationala la INMS

Apropo.ro / 10.03.2004, 10:34
Rugbysti din echipa nationala la INMS
Mai mulți componenți ai lotului largit al echipei naționale de rugby a României efectueaza, în aceasta saptamîna, teste medicale la Institutul Național de Medicina Sportiva (INMS), informeaza site-ul oficial al FR Rugby.    Luni s-au prezentat la vizita medicala

Mai mulți componenți ai lotului largit al echipei naționale de rugby a României efectueaza, în aceasta saptamîna, teste medicale la Institutul Național de Medicina Sportiva (INMS), informeaza site-ul oficial al FR Rugby.

   Luni s-au prezentat la vizita medicala trei jucatori de la Farul Constanța, Baraulea, Pllotschi și Gheara, ultimul dintre ei fiind nevoit sa revina, zilele urmatoare, la cabinetul de ortopedie, din cauza unei accidentari. Componenții formației Universitatea Cluj, Teodorescu, Voicu și Paulica, precum și doi de la Dinamo, Rațiu și Pasache, au efectuat, marți, vizita medicala, miercuri urmînd sa se prezinte rugbyștii de la Steaua, Merșoiu, Tigora, Dumbrava, Dimofte, Zebega, Lupu, Eugen și Tatu. 

Jucatorii au fost nominalizați special de antrenorul echipei naționalei, Phillippe Sauton, pentru a efectua vizita medicala. Alaturi de seniori au mai participat la vizita medicala și cîțiva componenți ai lotului național de tineret, sub 20 de ani. 

Rezultatele testelor medicale vor fi anunțate vineri.

Mediafax