Rui Costa va reveni pe teren în luna ianuarie

Apropo.ro / 26.12.2006, 13:07
Rui Costa va reveni pe teren în luna ianuarie
Mijlocașul echipei Benfica Lisabona, Rui Costa, va reveni pe teren în luna ianuarie, dupa ce timp de trei luni a fost indisponibil din cauza unei grave leziuni musculare, astfel ca ar putea fi apt pentru dubla manșa cu Dinamo, din 16-imile Cupei UEFA,


Mijlocașul echipei Benfica Lisabona, Rui Costa, va reveni pe teren în luna ianuarie, dupa ce timp de trei luni a fost indisponibil din cauza unei grave leziuni musculare, astfel ca ar putea fi apt pentru dubla manșa cu Dinamo, din 16-imile Cupei UEFA, informeaza AFP, citând cotidianul A Bola.

Fostul internațional portughez ar putea evolua în primul meci oficial pe care Benfica îl va disputa în 2007, programat la 6 ianuarie, cu Oliveira do Bairro (liga a III-a), contând pentru 16-imile de finala ale Cupei Portugaliei.

Rui Costa, supranumit de A Bola „Prințul”, a evoluat în sezonul 2006/2007 doar în patru partide oficiale, în ultimele trei luni fiind indisponibil din cauza unei rupturi musculare la coapsa dreapta. Mijlocașul în vârsta de 34 de ani s-a tansferat de la AC Milan la Benfica înaintea începerii sezonului, el dorind sa-și încheie cariera la formația la care a debutat în fotbalul profesionist.

Rui Costa a mai evoluat la Benfica în perioada 1991-1994, transferându-se apoi la Fiorentina. În 2001, fostul internațional portughez a semnat un contract cu AC Milan, formație cu care a câștigat Liga Campionilor, în 2003, și un titlu de campion al Italiei, în 2004.

Meciul tur dintre Benfica și Dinamo este programat la 14 februarie 2007, la ora 22.00, la Lisabona, returul urmând sa aiba loc în 22 februarie, la București.

Mediafax