Rulouri cu carne tocata

Apropo.ro / 12.04.2006, 19:02
Rulouri cu carne tocata
Ingrediente pentru 4 porții 1 pachet foi de placinta, 500 g carne tocata, 1 lingura unt topit, ulei, 1 ceapa, 200 g telemea rasa, patrunjel verde, marar verde, sare, piper. Preparare Carnea și ceapa tocata se calesc în unt. Se condimenteaza cu sare și piper, dupa gust.

Ingrediente pentru 4 porții
1 pachet foi de placinta, 500 g carne tocata, 1 lingura unt topit, ulei, 1 ceapa, 200 g telemea rasa, patrunjel verde, marar verde, sare, piper.

Preparare
Carnea și ceapa tocata se calesc în unt. Se condimenteaza cu sare și piper, dupa gust. Carnea ușor racita se amesteca cu branza rasa și verdeața taiata marunt. Se amesteca totul și se întinde uniform pe foi dreptunghiulare, care se ruleaza ca niște clatite, cu capetele bine lipite. Se prajesc în ulei încins, pana devin aurii.