Rulouri de pește în sos de usturoi

Apropo.ro / 27.07.2004, 13:59
Rulouri de pește în sos de usturoi
Ingrediente pentru 4 portii: 6 fileuri de șalau, 6 roșii, 1 lamaie, 1 capațana usturoi, 1 legatura marar, ulei, sare, piper. Preparare: Se stropesc fileurile de pește cu zeama de lamaie și se condimenteaza cu sare și piper. Se ruleaza apoi fileurile, se prind cu

Ingrediente pentru 4 portii:
6 fileuri de șalau, 6 roșii, 1 lamaie, 1 capațana usturoi, 1 legatura marar, ulei, sare, piper.

Preparare:
Se stropesc fileurile de pește cu zeama de lamaie și se condimenteaza cu sare și piper. Se ruleaza apoi fileurile, se prind cu scobitori și se prajesc în ulei. Spre final se adauga roșiile date pe razatoare, sare și piper. Se lasa pe foc 10 minute, dupa care se adauga usturoiul zdrobit, mararul tocat fin și se mai lasa înca 4 minute.