Rusia – Algeria 1-1. I-au făcut pachet și i-au trimis acasă

Apropo.ro / 27.06.2014, 00:59
Rusia - Algeria 1-1. I-au făcut pachet și i-au trimis acasă
Naționala de fotbal a Algeriei s-a calificat, în premieră, în optimile de finală ale Campionatului Mondial, după ce africanii au încheiat la egalitate, 1-1, confruntarea cu Rusia de joi seară, din ultima etapă a grupelor.
Algerienii aveau nevoie de un egal, pentru a merge mai departe, dar planurile lor au fost date peste cap încă din minutul 6, când Kokorin a deschis scorul.
 
Totuși, reușita rușilor a fost un simplu foc de paie, algerienii punând rapid stăpânire pe joc. Mai bine pregătiți fizic, africanii au controlat ostilitățile și și-au creat numeroase ocazii de a marca, dar au egalat abia în minutul 60, prin Slimani.
 
Rusia – Algeria s-a încheiat 1-1 și trupa antrenată de bosniacul Vahid Halilhodzic merge în optimi, alături de Belgia, formație care s-a impus, cu 1-0, împotriva Coreei de Sud, deși a evoluat o repriză în inferioritate numerică.
 
În optimi s-au calificat și Germania și SUA, deși nemții s-au impus, cu 1-0, în meciul direct de joi seară. Americanii lasă acasă echipele Portugaliei și Ghanei, deși lusitanii s-au impus, cu 2-1, împotriva ghanezilor.
 
Programul complet al meciurilor din faza optimilor de finală îl găsiți AICI.