Ruslana va susține un recital în finala Eurovision România

De: Carmen Ulian / 23.02.2015, 17:00
Ruslana va susține un recital în finala Eurovision România
Ruslana, reprezentanta Ucrainei si câștigătoarea Eurovision 2004, va cânta la Selecția Națională desfășurată pe 8 martie la Sala Polivalentă din Craiova.

Ruslana va susține un recital în cadrul spectacolului din Sala Polivalentă din Craiova, din show nu va lipsi piesa „Wild Dances”, cea care i-a adus trofeul Eurovision 2004.

Piesa „Wild Dances” a fost un adevărat hit ce a luat cu asalt topurile muzicale europene, în Belgia a reușit să se mențină prima poziție timp de 10 săptămâni consecutiv.

Albumul cu același nume a fost vândut în peste 25 de țări și a câștigat cinci Discuri de PlatinÃ¥ în Ucraina.

Selecția Națională Eurovision 2015 se va desfășura pe data de 8 Martie, la Sala Polivalenta din Craiova. În concurs vor intra Luminița Anghel, Alexa și Aurelian Temișan, Voltaj, Băieții, Blue Noise, Rodica Aculova, Cristina Vasiu, Tudor Turcu, Super Trooper, Ovidiu Anton, Lara Lee și CEJ.

În finala Selecției Naționale cele 12 melodii calificate vor fi supuse jurizării publicului larg, dar și votului juriului de specialitate, ponderea televotului fiind de 50%, la fel ca în cazul votului juriului.

Selecția națională se va desfășura la Sala Polivalentă din Craiova și va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD, TVR Internațional și online, pe www.tvrplus.ro. Pe site-ul eurovision.tvr.ro, persoanele interesate pot găsi toate informațiile despre concurs, dar și noutățile din țară și din străinătate pe subiectul Eurovision.