Rusoaica obsedata de personajul animat Jessica Rabbitt

Apropo.ro / 25.11.2011, 16:30
O rusoaica si-a injectat, in buze, 100 de doze de silion pentru a semana cat mai bine cu Jessica Rabbitt, personajul ei preferat.

Kristina Rei, 22 de ani, si-a facut pana acum 100 de doze de silicon, in buze, pentru a arata exact ca Jessica Rabbitt, personajul de desene animate favorit.

Jessica Kristina

O astfel de injectie costa 46 de euro si este dureroasa, dupa cum afirma Rei. Tanara a cheltuit peste 4.600 de euro pe aceste interventii, insa spune ca rezultatul a meritat efortul.

Prima injectie cu silicon si-a facut-o pe cand avea 17 ani, caci avea buzele subtiri, iar colegii o tachinau ca este urata. In Rusia, piata abunda in reclame cu botox si silicon, iar asta a fost un punct de pornire.

Kristina

Kristina, inainte de interventiile cu silicon

Cred ca arat fantastic si sunt foarte fericita. Uneori strainii striga dupa mine pe strada, imi spun „buze mari”, dar mie nu imi pasa. Inca de la varsta de patru ani mi s-a parut ca am buzele mai subtiri decat toata lumea m-am hotarat sa le maresc”, declara Kristina.

Kristina nu a avut niciodata un prieten si ii place foarte mult atentia pe care o primeste de la strainii care o vad pe strada, chiar daca buzele ei nu arata inca asa cum viseaza.

Citeste mai multe detalii despre cele mai siliconate buze, pe Gandul.info