Rusoaicele de la t.A.T.u. s-au reunit pentru „Vocea României”

Apropo.ro / 12.12.2012, 14:00
Rusoaicele de la t.A.T.u. s-au reunit pentru
Yulia Volkova și Lena Katina, mebrele trupei t.A.T.u., au fost invitate speciale, marți seara, în cea de-a patra ediție Live a emisiunii "Vocea României".

Yulia Volkova și Lena Katina de la t.A.T.u. au acceptat să cânte din nou împreună, după o pauză muzicală de patru ani, pe scena de la „Vocea României”.

Cele două rusoaice au avut un show deosebit și diferit de cel cu care se obișnuiseră fanii lor. Nu au mai avut momente erotice, lesbi, așa cum făceau în primii ani de carieră.

Adevărul este că întotdeauna s-a spus că suntem lesbiene, că ne iubim una pe alta. Acest lucru era o problemă în Rusia, iar noi încercam să-i facem pe oameni să-și recunoască orientarea sexuală bucurându-se de sprijinul nostru și a fost o experiență nouă pentru mine și Yulia„, a spus Lena.

tatu

Tot Lena a mai declarat, pentru Happy Hour, că imaginea promovată la debutul lor a fost o strategie de marketing.

În prezent, amândouă au iubiți, iar Yulia Volkova este și mamă a doi copii.

România este prima țară în care ne reunim pentru prima dată. Nu o să ne sărutăm pe scenă, nu putem să fim la fel ca acum 10 ani, dar încercăm întotdeauna să fim cinstite„, au spus cele două.

Vom vedea ce ne rezervă viitorul. Probabil că vom face încă un spectacol împreună, dar momentan este doar spectacolul pentru România ca promovare a noului album aniversar, 10 ani de la lansarea album original t.A.T.u, care conține melodii de pe primele două albume t.A.T.u„, completează Lena.

Chiar m-am bucurat de vizita mea în România. Oamenii au fost calzi și prietenoși și am realizat că Romania este o țară frumoasă. Îmi amintesc de Castelul lui Dracula… noi ne-am așteptat să fie foarte întunecat și înfricoșător, dar de fapt s-a dovedit a fi un castel foarte frumos„, mai declară Lena Katina despre experienta primei vizite în România.