Russell Brand și Geri Halliwell, noul cuplu de vedete

De: Gabriela Voicu / 29.08.2012, 13:40
Russell Brand și Geri Halliwell, noul cuplu de vedete
Russell Brand nu pierde timpul, după ce a divorțat de cântăreața Katy Perry, și a făcut o nouă cucerire: Geri Halliwell, fosta membră a trupei Spice Girls.

Russell Brand, actorul britanic care a divorțat de Katy Perry, are acum o relație cu fosta membră a trupei Spice Girls Geri Halliwell. Cei doi s-au apropiat în timpul Jocurilor Olimpice și formează acum unul dintre cele mai neobișnuite cupluri din showbiz-ul internațional.

Prietenii apropiați ai celor două vedete au declarat pentru The Sun că ei au o relație serioasă.

Russell Brand, în vârstă de 37 de ani, și fosta componentă a trupei Spice Girls au ieșit de multe ori împreună în oraș și au vizitat Hampton Court Palace alături de fiica de 6 ani a cântăreței. Cei doi s-au mai întâlnit de câteva ori și înainte să fie un cuplu, dar abia în timpul Jocurilor Olimpice de la Londra s-au cunoscut mai bine.

Spice Girls și Russell Brand

Prietenii lui Russell Brand credeau că el glumește când le spunea că a făcut o pasiune pentru Geri Halliwell, dar se pare că, cel puțin în viața reală, britanicul poate fi și serios.

El a avut o relație și cu actrița Isabella Brewster, după divorțul de Katy Perry, dar s-au despărțit chiar înainte de Jocurile Olimpice, unde Geri Halliwell a fost invitată alături de fetele din fosta trupă Spice Girls pentru a susține un show similar celor cu care formația de fete rebele ne-a obișnuit în anii ’90.