Russell Crowe nu trece neobservat

Apropo.ro / 06.07.2009, 00:09
Russell Crowe nu trece neobservat
Cu o asemenea carieră în spate, ar fi şi greu de crezut că actorul neozeelandez ar putea fi ignorat, chiar şi într-o mulţime de oameni.

Totuşi, nici Russell Crowe nu face prea mari eforturi să nu fie recunoscut pe stradă, la farmacie ori în parc, aşa că îşi asumă din plin celebritatea. Uneori însă, această asumare poate fi destul de… gălăgioasă.
Actorul, în vîrstă de 45 de ani, se află pentru o vreme cantonat în Wales, pentru noua producţie “Robin Hood”. Profitînd de o pauză între filmări, acesta şi alţi nouă colegi de platou au descins într-un restaurant local, unde au servit midii şi pui à la Jamie Oliver.

După ce şi-a potolit foamea, Crowe a avut chef de cîntat şi le-a oferit ocazia şi celorlaţi meseni din restaurant să asiste la un număr de zile mari: un karaoke spontan pe melodia “Summer of ’69”, a lui Bryan Adams, urmat, la cererea publicului, de interpretarea altor melodii. După încheierea reprezentaţiei, actorul a plătit 840 de lire sterline şi toată trupa de actori a părăsit localul.

Chelnerul care i-a servit a fost surprins să constate că i-a fost lăsat un bacşiş generos, de 600 de lire sterline, aproape de două ori mai mare decît nota de plată: “Dacă aud pe cineva că-l vorbeşte de rău, îi spun de pe acum că ar face mai bine să se abţină. Putea să plătească şi să plece imediat, dar a preferat să mai stea cu noi şi să ne distreze. Ne-a lăsat şi bacşiş, ceea ce… chiar nu ne aşteptam să se întîmple. E un om de-a dreptul prietenos, vorbăreţ şi are o voce plăcută”.

Un alt martor, a adăugat: “A fost cu totul neaşteptat. Cînd au intrat cu toţii şi s-au aşezat la mesele din grădină, toată lumea îşi dădea coate, trăgea cu ochiul, unii făceau şi poze. Cred că aveau cu ei şi doi bodyguarzi, care se tot foiau şi păreau intimidanţi. Dar cînd l-am văzut pe Crowe că vine în bucătărie, că stă de vorbă cu noi şi că ne oferă tuturor cîte un autograf, plus bacşişul pe care l-a lăsat, am rămas uluiţi, de nu mai ştiam dacă a fost sau nu real”. Bineînţeles, personalul speră să-i poată oferi starului, cu proxima ocazie, o masă tradiţională de neuitat.