Ryan Reynolds şi Drake, în topul celor mai eleganţi bărbaţi

De: Nicoleta Nicolae / 20.04.2016, 10:59
Ryan Reynolds şi Drake, în topul celor mai eleganţi bărbaţi
Jurnaliştii revistei americane “GQ” au realizat şi anul acesta o listă cu cei mai eleganţi bărbaţi din lume, în top figurând Ryan Reynolds, Idris Elba şi Drake.


Editorii revistei au precizat că 2016 este anul în care se pune accent pe ceva diferit şi, astfel, au ales 13 bărbaţi celebri care sunt la fel de eleganţi atât pe covorul roşu, cât şi pe stradă.
Rapperul Drake a fost lăudat pentru ţinutele sale confortabile, deşi nu se îmbracă la patru ace. Drake a mărturisit presei americane că şi-a lansat propria linie de haine, OVO, ce înglobează articole vestimentare ce fac parte din stilul său: jachete sport şi tricouri.
Dacă rapperul este apreciat pentru stilul în care alege să-şi poarte hainele, actorii Idris Elba şi Ryan Reynolds au fost apreciaţi pentru eleganţa costumelor clasice pe care aleg să le îmbrace. Idris Elba poartă cravata ca pe o provocare şi o asortează de cele mai multe ori costumelor monocromatice, potrivit editorilor revistei. El a adoptat stilul clasic, ce îi pune în evidenţă masculinitatea.
Ryan Reynolds preferă să îmbine clasicul cu modernul. De exemplu, la un costum clasic, în culori reci, poartă accesorii moderne, inedite. Pe listă au mai fost incluşi actorii Tom Hardy şi Eddie Redmayne şi cântăreţii Future, Diplo şi Harry Styles.