S-a aflat adevăratul motiv pentru care Adelina Pestriţu s-a despărţit de Speak!

De: Cătălina Matei / 18.10.2016, 13:28
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Adelina Pestriţu s-a despărţit de Speak!
Adelina Pestriţu a anunţat, ieri, pe Facebook, despărţirea de cântăreţul Speak, după doi ani şi jumătate de relaţie.

Vedeta a preferat să vorbească foarte puţin despre motivele care au dus la separarea lor oficială.

Totuşi, cunoscuţii celor doi spun că motivul ar fi fost gelozia şi că Adelina l-ar fi suspectat pe Speak că are o aventură.

Adelina Pestriţu, dezvăluiri din dormitor! Cum îi place să facă sex

Într-una din zile, Speak mirosea a parfum de femeie, iar Adelina l-a luat la întrebări. Cântăreţul i-a dat o explicaţie iubitei sale, însă aceasta nu a fost mulţumită de ce a auzit, aşa că a luat hotărârea să se despartă. Cu toate acestea, probleme dintre cei doi erau mai vechi.  Mai mult, de curând, ea şi renunţase să mai poarte inelul de logodnă primit de la artist, scrie spynews.ro.

Adelina Pestriţu a ridicat piciorul şi a arătat tot!

„Dragi prieteni, imi sunteti mereu aproape si va multumesc pentru sustinerea voastra care in fiecare zi ma face sa ma simt iubita. De aceea, imi doresc sa aflati de la mine, nu din alte surse, ca in viata mea personala s-au produs anumite schimbari. Dupa doi ani si jumatate de relatie, am decis impreuna cu Stefan (Speak) sa mergem pe drumuri separate. Nu o sa dezbatem nicaieri motivele care ne-au adus in acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu intotdeauna se deruleaza asa cum se proiecteaza la inceput. Relatia noastra a fost una foarte frumoasa, il apreciez mult pe Stefan ca om si ca artist si sunt recunoscatoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trait impreuna. Speram ca lumea sa ne inteleaga si sa ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care tine strict de sufletele noastre. Va multumesc pentru intelegere! Va pup!”