S-a aflat adevărul! Gabriela Cristea a câştigat peste 1 milion de euro. Ce a făcut cu banii?

Apropo.ro / 18.06.2018, 15:03
S-a aflat adevărul! Gabriela Cristea a câştigat peste 1 milion de euro. Ce a făcut cu banii?
Gabriela Cristea a prezentat, ani la rând, emisuni tv de succes pentru care a fost plătită cu salarii foarte mari. Astfel se face că, de-a lungul carierei, făcând un calcul, a reuşit să încasese peste 1 milion de euro.
Pentru emisiunea zilnică “Te vreau lângă mine”, pe care o prezenta la Kanal D, primea, un salariu lunar de 20.000 de euro.

Divorţurile l-au îmbogăţit pe Marcel Toader! Câţi bani încasează de la tv? A fost căsătorit de 5 ori

Imagini compromiţătoare! Gabriela Cristea, goală alături de Marcel Toader

Dornică de afirmare! Gabriela Cristea, în PLAYBOY! S-a lăsat fotografiată numai în poziţii INDECENTE

Alte proiecte tv i-au adus sume mai mici de bani, însă cumulat vedeta susţine că a câştigat, de-a lungul carierei, peste 1 milion de euro.
„Daca am avut un milion de euro? O data, nu! Dar probabil ca am castigat mai bine de un milion de euro de cand lucrez. Acum am ramas cu exact cat imi trebuie (…) Undeva pe la 800.000 euro! Banii s-au dus! Nu i-am investit. Sunt banii aia despre care toata lumea a vorbit, care au disparut efectiv din conturile mele. Atunci cand sunt cu cineva, banii sunt la comun, ai familiei. Practic, am ramas fara acei bani. Puteam sa-mi iau, de banii astia, o casa pe marginea unei ape”, a povestit Gabriela Cristea în cadrul interviului pe care i l-a acordat lui Mădălin Ionescu, pe Facebook.