S-a aflat care dintre chefi va câştiga sezonul 5 ,,Chefi la cuţite”

De: Cristiana Trifu / 07.03.2018, 13:25
S-a aflat care dintre chefi va câştiga sezonul 5 ,,Chefi la cuţite”
Etapa jurizărilor pe nevăzute a celui de-al cincelea sezon ,,Chefi la cuţite” este în toi, iar în faţa mesei de jurizare îşi fac apariţia printre cei mai inediţi concurenţi de până acum. Bucătari amatori, profesionişti, străini care au venit special în ţară pentru a obţine mult râvnitul cuţit, dar şi copii a căror pasiune este gastronomia s-au întrecut pentru a ajunge în următoarea etapă. Pentru că uşa misterioasă a dezvăluit şi o candidată pasionată de tarot, la fel de tare ca de bucătărie, chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu au provocat-o să ghicească cine va câştiga marele titlu anul acesta.

În viaţa de zi cu zi, job-ul femeii este de operator la un call center de astrologie, aşa că experienţa sa în domeniu nu a fost pusă sub semnul întrebării. Sesiunea mistică a fost organizată ca la carte, iar concurenta a primit un set de cărţi pe care le-a amestecat cu grijă, după ce a anunţat juraţii că trebuie să stea într-o poziţie relaxată, fără mâini şi picioare încrucişate, pentru a nu bloca energiile. Amuzaţi, cei trei au luat loc la masă şi au aşteptat să li se decidă soarta, în ceea ce priveşte noul sezon. Până la a prezice viitorul, concurenta le-a dat în cărţi fiecăruia şi le-a prevestit de ce vor avea parte în viaţa personală şi profesională. Pentru Cătălin Scărlătescu, burlacul convins al juriului, cărţile au indicat două posibile prezenţe feminine, ce îşi vor face apariţia curând şi l-ar putea face să se gândească la căsătorie. Încântaţi, colegii săi de juriu au început să pună cât mai multe întrebări, pentru a se asigura că pe platoul ,,Chefi la cuţite” vor bate şi clopotele de nuntă: ,,Colegii mei au o înverşunare în a mă însura, dar pe mine nu mă întreabă nimeni! Eu am foarte multă treabă.”, a declarat amuzat chef Scărlătescu.

Nici Gina Pistol nu a stat departe de ghicitul din culise şi s-a alăturat imediat când a auzit zvonuri despre o posibilă relaţie a bunului său prieten: ,,Vezi, Cătălin, că tu chiar te gândeşti în adâncul sufletului tău la aşa ceva? Lasă dragostea să vină la tine!”, au fost sfaturile frumoasei prezentatoare. Atât pentru chef Bontea, cât şi pentru chef Dumitrescu viitorul pare să fie la fel de înfloritor, iar oportunităţile din zona profesională se vor ivi, spune concurenta, rând pe rând. Finalul sesiunii magice a fost cel mai aşteptat moment, întrucât cărţile de tarot au indicat cine va câştiga cel de-al cincelea sezon al emisiunii. ,,Nu cred!”, a exclamat Gina extrem de încântată.
Despre cine este vorba şi ce alte detalii interesante au mai scos la suprafaţă cărţile de tarot, telespectatorii pot vedea în noul sezon ,,Chefi la cuţite”, ce va începe această primăvară pe Antena 1.