S-a aflat câştigătorul de la „Ferma vedetelor“: „Cumva, se cam ştia” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 26.02.2018, 15:51
S-a aflat câştigătorul de la „Ferma vedetelor“:
Primul sezon „Ferma Vedetelor“, filmat în apropierea Bucureştiului, a fost câştigat de George Vintilă, iar al doilea, care a avut ca decor o zonă din Cipru, l-a desemnat învingător pe Paul Ipate.

Nici nu a început bine cel de-al treilea sezon „Ferma vedetelor“ că s-a şi aflat câştigătorul.

Mircea N. Stoian a dezvălui „reţeta” pe care se bazează Pro tv atunci când vine vorba de alegerea câştigătorilor. El susţine că la „Ferma Vedetelor” s-a ţinut cont de aceleaşi criterii. 

„Ei urmează un tipar clar: tânăr, echilibrat şi „să fie bine înfipt în ograda Pro tv şi să fie mediatizat după ce se încheie ferma”.

„De altfel, randamentul slab şi audienţele sub aşteptări (chiar dacă multe ediţii au fost lideri pe targetul comercial) ale unui lung şir de emisiuni costisitoare ca de exemplu al ”Supravieţuitorul”,  ”Fort Boyard”, ”Jocuri de celebritate” Ferma vedetelor ediţia a II-a”- ultimele trei cu anoştii Ipate şi Strunilă în prim plan au forţat-o, (spun surse credibile) pe şefa supremă a producţiilor interne, Adela Harnagea, să se ceară afară ”din motive personale” după doar un an şi jumătate de activitate. Cel care va fi predestinat să câştige  sezonul III din ”Ferma vedetelor” trebuie să se muleze perfect pe targetul aspiraţional al publicului postului. Să fie tânăr, să pară echilibrat (am scris ”pară” pentru că niciodată realitatea nu se pupă pe gură cu ficţiunea) să fie bine înfipt în ograda Pro tv şi fie mediatizat după ce se încheie Ferma. ( aici, decalarea cu câteva luni a difuzării emisiunii a dat cheia câştigătorului, doar un fost concurent participând la o altă emisiune după încheierea filmărilor de la Fermă.) Respectând logica celor de mai sus e clar că unul singur corespunde tuturor acestor criterii”, a scris Stoian pe blogul personal.

El susţine că cel care va câştiga e fost membru în echipa grupului Divertis.

“A fost membru în echipa grupului Divertis, apare la Pro tv mai des ca Andreea Esca, are 36 de ani şi o biografie condimentată, numai bună de mediatizat, a fost imediat cooptat pe postul de căpitan de echipă la emisiunea ”Pe bune?” are constituţie sportivă, care poate justifica succesul final, dar mai ales este uşor de manipulat. Să nu mă mai ascund după deget şi să-i spun şi numele. Cosmin Natanticu. În timp voi mai da exemple de manipularea publicului care nu vede nici pe departe ceea ce crede el că vede”, a scris Mircea N. Stoian.