S-a aflat! Ei sunt primii doi antrenori de la Vocea României – FOTO

Apropo.ro / 14.06.2018, 10:37
S-a aflat! Ei sunt primii doi antrenori de la Vocea României - FOTO
Suspansul continuă la Vocea României. După ce Loredana şi Adrian Despot au părăsit show-ul, antrenori noi îşi fac apariţia la competiţia vocilor. Până în acest momeet se ştie că Irina Rimes îi ia locul Loredanei, iar Tudor Chirilă, câştigător de trei ori al concursului de talente, va rămâne în scaunul de jurat.

De câteva zile a apărut cel de-al doilea scaun perfect preparat  pentru un antrenor puţin agitat de la Vocea României! Tetiera telescopică, centura de calitate, butonul armat şi propulsia cu reacţie sunt indiciile în spatele cărora se ascunde al doilea antrenor, Tudor Chirilă. Anunţul a fost făcut joi dimineaţă în cadrul ştirilor PRO TV, ediţie în care Tudor a fost invitat şi a vorbit, împreună cu Andreea Marinescu şi Mihai Dedu, despre noul sezon.

”Vocea României este un show care oferă mereu surprize şi asta vine din structura acestui format, care are de toate, are poveste, are tensiune, are muzică, cel mai important, şi are mereu voci diferite, de la sezon la sezon. Cred că toate echipele mele de până acum au avut voci diferite şi de fiecare dată când am reuşit să fac momente bune, nu le-am făcut cu voci asemănătoare. Totodată, surpriza continuă este extrem de importantă pentru mine, pentru că eu mă plictisesc destul de repede, de obicei, şi atunci trebuie să fac lucruri care să mă ţină în priză. Vocea României, din punctul ăsta de vedere, nu-ţi oferă niciodată rutina. Noul sezon aştept să mă surprindă la fel de tare ca cele de până acum şi o să încerc să fac ce am făcut de fiecare dată: momente bune şi să pun în valoare voci frumoase, puternice. Pentru mine este o bucurie şi faptul că pot să promovez un tip de muzică ce mă reprezintă şi ce-mi reprezintă şi gusturile muzicale. Şi îi spun bine ai venit Irinei. Să avem un sezon de neuitat!”, a spus Tudor Chirilă.

Este cel de-al cincilea sezon în care Tudor Chirilă ocupă scaunul de antrenor la Vocea României. El i-a făcut căştigători pe Tibi Albu, Cristina Bălan şi Teodora Buciu.